2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز که وارد سایت شدم دیدم چندین نفر درمورد اینکه می‌خوان ۱۳ صفر چیزی بخرن و حاجت روا بشن خوندم. خب تعجب کردم چون دوستان مذهبی و طلبه زیاد دارم و هیچ‌وقت چنین چیزی نشنیدم ازشون. جست‌وجو هم کردم و چیزی پیدا نکردم که این کار رو توصیه کرده باشن.

ببینید عزیزان... اهل بیت کلی راه برای حاجت‌روایی توصیه کردن که از طریق علما به ما رسیده.

مداومت بر نماز اول وقت برای رفع فقر.

مثلا نماز جعفر طیار برای خواستگار و ازدواج خوب.

انگشتر فیروزه برای بچه‌دار شدن.

گرفتن روضه‌ی امام جواد در چهارشنبه برای خونه‌دار شدن.

هرکدوم این‌ها رو گوگل کنید توضیحش کامل هست. اما یکسری کارها در هیچ‌جای دین وارد نشده. در واقع بدعت و در نهایت نوعی انحراف از دینه. اگر ما از خدا چیزی رو می‌خوایم ببینیم خدا از طریق پیامبر و اهل بیت چه راهی جلوی پامون گذاشته. خدای نکرده اگر به گناهی دچاریم ترکش کنیم، نماز بخونیم، استغفار کنیم. این‌ها باعث می‌شه پرده‌هایی که با گناه بین ما و ملکوت ایجاد شده از بین بره و دعامون به راحتی بالا بره.

خدا منتظره ما به سوی اون و دستوراتش بریم. یکی از بهترین منابع برای پیدا کردن دعاهای مخصوص هرماه و اعمال اون ماه مفاتیح‌الجنانه. در نهایت اگر چیزی برامون سوال بود می‌تونیم با مرکز پاسخگویی به سوالات دینی تماس بگیریم بپرسیم آیا این کار واقعیته یا خرافه. شماره تماسش: ۰۹۶۴۰

ببخشید طولانی شد. ممنونم که خوندید. ببخشید اگر جسارتی شد. ان شاءالله خدا حاجت دل همه رو بده.

چرا فکر میکنید هر کسی هر تجربه و ایمان خونوادگی ای داره مبنی بر درست بودن قطعی اون ماجرا هست؟

مثل اون دسته از افرادی که به صبر اعتقاد دارن درصورتیکه هیچ مبنای عقلی و دینی ای هم نداره...

یا اونایی که میخوان بفهمن اونایی که در زمینه تحصیلی یا شغلی به جایی رسیدن چه کارایی کردن تا اینام فقط اونا رو انجام بدن....

بعضی چیزا فقط فکر یه سریاس حتما درست نیست دوستان

لطفا متوجه باشید و طبق سبک زندگی خودتون جلو برید

من خودم را دوست دارم     

شرایطش جور نشد 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
امروز که وارد سایت شدم دیدم چندین نفر درمورد اینکه می‌خوان ۱۳ صفر چیزی بخرن و حاجت روا بشن خوندم. خب ...

عزیزم من خیلی از این کارا کردم نتیجه نگرفتم  

این خرید هم گناه نیست. مهیا شدن برای حاجت روایی هست اینکه چرا امروزه نمیدونم چه حکمتی داره

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

امروز که وارد سایت شدم دیدم چندین نفر درمورد اینکه می‌خوان ۱۳ صفر چیزی بخرن و حاجت روا بشن خوندم. خب ...

اره واقعا بده رواج این چیزها.منم میخواستم برم اما با خودم گفتم من در خونه اهل بیت رو برای حاجتم زدم و راضیم به رضای خدا.خودم رو درگیر خرافه نکنم

عزیزم من خیلی از این کارا کردم نتیجه نگرفتم   این خرید هم گناه نیست. مهیا شدن برای حاجت روایی ...

خواهر من گرفته حاجتشو و اینکه میگن نیمه ماه قمری تو صفر خیلی حاجت میده علی الخصوص خوندن سوره یس در شب های جمعه ماه صفر و هدیه کردن به حضرت قمر بنی هاشم و حضرت ام البنین

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️