2777
2789

به خواهر منم گفت بچتو سقط کن عقب مونده میشه خواهرم خیلی دلش سوخت  آخه 4 ماهه بود سقط نکرد پیگیری کرد سونو داد آزمایش های غربالگری  حالا دخترش 5سالشه عین ماه باهوش سالم..... بعضی وقتها میگم وای اگر خواهرم سقط کرده بود 🤗🤗🤗🤗🤗

منم خیلی دیدم که گفتن مشکل داره ولی بعد از تولد مشکل نداشته

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاله و زنعموی منم همینو بهش گفتن سقط نکردن،،هر دو ماشاالله باهوش وناز

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
الان اون خانوم سقط نکنه بچش عقب مونده بشه خدایی نکرده شما جوابگویی؟

انقد بدم‌میاد همه رو مثل هم میدونن فکر میکنن یکی که بدون مشکل بود دیگه بقیع هم مشکل ندارن و سالمن!! 

تو یه تاپیک هم طرف اومده میگه خانم فلانی ۹تا بچه داره سر هیچکدوم نرفته سونو و غربالگری !!! 

انگار چون اون شانس آورده و از طرفی بی عقلی کرده همه مثل اون باید باشن

باز این خوبه.خواهرشوهر من بچه ش عقب مونده س و بهش دکتر نگفته بود ک مشکل داره وباید سقط شه.وقتی بعد بدنیا اومدنش متوجه شدن و رفتن پیش دکترش گفتن عی بابا خانوم این همه ادم بچه عقب مونده داره توهم یکیش!!

الان رسما داره پر پر میشه چون برادرزاده شم همسن بچه شه و سالمه....

واقعا نمیدونم دلیلش چیه که اینقدر تشخیص اشتباه میدن منم چند مورد سراغ دارم که گفتن جنین  مشکل داره ولی کاملا سالم بدنیا اومدن

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

جیگرم کباب شد برا خواهر شوهرتو بچش    

اره.بس ب بچه ش فکر کرده الان فشار عصبی داره فشار خون داره.بنظرم تو این موارد نباید ریسک بشه.اگ ب اون خانوم گفتن هعی پیگیر کنه.واقعا سخته خیلی سخته.درسته ما هواشو داریم هم خودش هم بچه ش.ولی درد اونو کم نمیکنه اینا