javanbaran مدیر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 2743 عنوان خانومی که گفتی دکتر گفته بچت عقب موندس | مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 20 پست به خواهر منم گفت بچتو سقط کن عقب مونده میشه خواهرم خیلی دلش سوخت آخه 4 ماهه بود سقط نکرد پیگیری کرد سونو داد آزمایش های غربالگری حالا دخترش 5سالشه عین ماه باهوش سالم..... بعضی وقتها میگم وای اگر خواهرم سقط کرده بود 🤗🤗🤗🤗🤗 1401/06/19 | 18:45 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fryal_m عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 1072 من یه عده دوست مذهبی دارم کلا سونو ان تی و آنومالی نمیرن میگن حتی اگر مشکلی هم داشته باشه ما که نمی ... 😑😑😑😑چقد بی عقل .البت ببخشید اینطور گفتما:)خوب کردی😚
my_angles عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 410 اره.بس ب بچه ش فکر کرده الان فشار عصبی داره فشار خون داره.بنظرم تو این موارد نباید ریسک بشه.اگ ب اون ...
my_angles عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 410 😑😑😑😑چقد بی عقل .البت ببخشید اینطور گفتما:) خوب کردی😚 انشاءالله همه ی فرشته هایی که میان تو دل مامانشون سالم و صالح باشن
fryal_m عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 1072 انشاءالله همه ی فرشته هایی که میان تو دل مامانشون سالم و صالح باشن الهی آمین🤲🏻بخدا بخدا حتی بچه هم زجر میکشه .مثلا خواهر شوهرم بچه ش نمیتونه خرف بزنه زور میزنه نمیتچنه نیامشو برسونه حرص میخوره عصبی میشه گریه میکنه.موهای سرش بعضی قسمت هاش میریزه بخاطر حرص اینک نمیتونه بحرفه
javanbaran مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 2743 الان اون خانوم سقط نکنه بچش عقب مونده بشه خدایی نکرده شما جوابگویی؟ عزیزم درست نخوندی من گفتم خواهرم کلی آزمایش و سونو داد عجله نکرد بار اول بهشون میگن بهتره برن بیشتر بررسی کنن
javanbaran مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 2743 انقد بدممیاد همه رو مثل هم میدونن فکر میکنن یکی که بدون مشکل بود دیگه بقیع هم مشکل ندارن و سالمن!!& ... عزیزم درست نخوندی من گفتم خواهرم کلی آزمایش و سونو داد عجله نکرد بار اول بهشون میگن بهتره برن بیشتر بررسی کنن