میتوان با پنجه های خشک ... پرده را یک سو کشید و دید ... در میان کوچه باران تندی می بارد ... کودکی با بادبادکی رنگی .. ایستاده زیر یک طاقی ... گاری فرسوده ای میدان خالی را .... با شتابی پرهیاهو ترک میگوید.... آری... میتوان بر جای ماند
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊تاپیکای مفید تگم کنید😍
ولی عاشق موچی ام خیلی دلم میخواد ی بار بخورم تو شهر ما ندیدم جایی درست کنن
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
من خدا را در قمقمه آب یافتهام در عطر یک گل در خلوص برخی کتابها و حتی نزد بیدینان اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافتهام.
شیراز ولی اگه تهران خوردی بگو اسمش چی بوده و خوب بووه یا نه
تهران سوشی خونه
و یک نصیحت خواهرانه خواستی بخوری پخته سفارش بده خامش اصلا با ایرانیا سازگار نیست😁😁
میتوان با پنجه های خشک ... پرده را یک سو کشید و دید ... در میان کوچه باران تندی می بارد ... کودکی با بادبادکی رنگی .. ایستاده زیر یک طاقی ... گاری فرسوده ای میدان خالی را .... با شتابی پرهیاهو ترک میگوید.... آری... میتوان بر جای ماند
سوشی نه دلمم نمیخواد ولی عاشق موچی ام خیلی دلم میخواد ی بار بخورم تو شهر ما ندیدم جایی درست کنن&nbs ...
موچی که بهشته
با خمیر لوبیا درست میشه
خمیرش کش میاد بعد خیلی شیرینه توش هم شکلات ذوب شده با میوس
فقط موقع خوردن باید آروم بخوری چون زیادش میره تو گلو
من خدا را در قمقمه آب یافتهام در عطر یک گل در خلوص برخی کتابها و حتی نزد بیدینان اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافتهام.
سوشی نه دلمم نمیخواد ولی عاشق موچی ام خیلی دلم میخواد ی بار بخورم تو شهر ما ندیدم جایی درست کنن&nbs ...
موچی چیه همون کیکا؟