2777
2789
عنوان

شاغلا بیاین یک لحظه

163 بازدید | 11 پست

من جایی بعد سه سال که  دانشجو بودم  مشغول بکار شدم

ولی کارمندای اونجا همش مینالن و از کارفرما مرتبط بد میگن

حالا به این حرفاشون کاری ندارم

ولی گارد گرفتن نسبت به من و از حضور من ناراضی خودشونو نشون میدن و زیاد ارتباط نمیگیرن

حالا اونجا حقوقی قابل توجه ای نداره اصلا که بخان بگم اش دهنسوزیه

میخام شمام از تجربه روزای اولتون بگین

ایا همچین تجربه ای طبیعیه؟؟؟

اگر از کارفرما ناراحت هستن چرا اونجا موندن؟؟

این یه ترفنده که بعضی قدیمی تر ها به کار میبرن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناله‌ کردن از کارفرما و حقوق ....همه جا هست اصلا محل نده بعدم‌ ارتباط نمیگیرن شما هم‌ نگیر....در ح ...

اخه بعد باز میگن این خانم چقد تو خودشه ،چقد درون گراست،خودشو میگیره  و هزار تا حرف

شما کارتون را به بهترین نحو انجام بدین، سعی کنید با همه محترمانه برخورد کنید، و وارد صحبت‌هایی که علیه رئیس یا کارمند های دیگه هست، به هیچ وجه نشین. و اگر کسی برخورد بدی داشت، به خودتون نگیرید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اگر از کارفرما ناراحت هستن چرا اونجا موندن؟؟ این یه ترفنده که بعضی قدیمی تر ها به کار میبرن

مواقفم...منم چندسال پیش ...چندبار کارم تغییر دادم...اکثر پرسنل از کارفرما و..‌ناله میکردن و....

بعد متوجه شدم ترفنده ک نیرو جدید بزاره بره

اگر از کارفرما ناراحت هستن چرا اونجا موندن؟؟ این یه ترفنده که بعضی قدیمی تر ها به کار میبرن

دارن کم کم میرن ولی خیلی پرتوقعن دانشجوین ولی غر میزنن یکسره

خوبه کارفرما روز اول گفته بهشون حقوق اینجا اینقده

امروز یکیشون ازم پرسید کارفرما با شما چقد بسته حقوقو؟

منم اول گفتم چرا این سوالو میپرسین؟منم مثل شماهام