2777
2789
عنوان

عذاب وجدان شدید

124 بازدید | 15 پست

بچه ها دخترم دو سالشه و خیلیم دختر خوبیه چند روزه دهنش افت زدن هیچی نمیتونه بخوره و همش گریه منم حوصله نداشتم میخواست همش بیرون بمونه آوردم خونه گریه کرد خوابید انقد ناراحتم بمیرم که انقد مامان بدی ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا هم مامان بدی نیستی 

از دوست به یادگار دردی دارم                                              کان درد به صد هزار درمان ندهم.                                                                           "مولانا"
واقعا الان اون خوابه منم گریم گرفته میگم من سر دخترم داد میزنم گاهی مامان خوبی نیستم 

نه خب طبیعیه. مامان من با اینکه دیگه بزرگ شدم هنوز سرم داد و بیداد میکنه ولی اینو میدونم که خیلی منو دوس دارم منم عاشقشم. مامانا وقتی عصبی میشن کنترلشون دست خودشون نیست و بعدا عذاب وجدان میگیرن. ناراحت نباش 

از دوست به یادگار دردی دارم                                              کان درد به صد هزار درمان ندهم.                                                                           "مولانا"
ربطی انار برای افت دهنش خوبه اخه سرش داد زدم 

آره رب انار عالیه. یه اسپری هست برو داروخانه ببین بهت میدن اسمش یاوم‌نیس بگو بچت دوسالشه

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
اره همش سر کاره اما همیشه با منه دخترم  وقتی میگم داروی دخترمون بده میگه نه خورت بده من نمیخوا ...

همین دیگه دخترت فقط با پدرش خوشیارو تجربه کرده سختیاش با تو هست نگران نباش بزرگ میشه تو رو به همه ترجیح میده

حلالم کنید و خدانگهدار