2777
2789

یکساله درد لگن و مفصل ران دارم به حدی ک نمیتونستم پهلو به پهلو شم تو رخت خاب حتی، کارهای روزمره برام سخت شد و ۲تا دیسکم دارم لطفا عزیزان راهنمایی کنین

منم همینجوری هستم. رفتم دکتر ده جلسه فیزیوتراپی نوشت که نه پولش رو داشتم نه وقتش و نرفتم.

مقداری قرص داد با اون‌ها خیلی خوب شدم ولی به محض تمام شدن دوباره‌ درد شروع نیشه

لطفا سوال نکنید. بله پروفایل خودمم  تو ارایشگاه ازم عکس گرفتن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هميچين روزايي داشتم 

بزور ميرفتم دستشويي 

دو ماه كامل استراحت مطلق كردم شبا هم يك ساعت همسرم با پماد هايي كه دكتر تجويز ميكرد كمر و پاهامو ماساژ ميداد

هر دو هفتع هم ميرفتم طب سوزني 

٦ جلسه رفتم

قبلش هم چند بار اينطوري شده بودم هر دفعه يك ماه اينا استراحت ميكردم يواش يواش بهتر ميشدم

اما از اين استراحت اخر كه دو ماهه بود چند سال ميگذره

اره

یه دکتر بهت معرفی کنم بدون عمل خوب بشی ؟

من دوسال زمینگیر بودم .حتی دستشویی هم به زور میرفتم از درد زیاد چشمام سیاهی رفتن 

اگر رفتی درمان شدی منو دعا کن 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
خب اسم دکتر چیه؟

دکتر کمالی تهران هستش 

الان هم برای درد دست و گردن و بازو پیشش میرم

اگه خواستی آدرسش بفرستم فقط یه بار ویزیت شوخودت متوجه میشی عزیزم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹