2777
2789
عنوان

خانومای باتجربه، به من بگین چطوری نه بگم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 48 پست
چقدر عالی، آفرین بهت  بهترین کارو میکنی، خداکنه منم بتونم😊

تمرین کن، از چیزای کوچیک شروع کن، از آدمایی که کمتر رودربایستی داری باهاشون، از همین خاله جان شروع کن 😈 تو می‌تونی 💪

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمرین کن، از چیزای کوچیک شروع کن، از آدمایی که کمتر رودربایستی داری باهاشون، از همین خاله جان شروع ک ...

هفته گذشته خاله و همسرشون ناهار و شام مهمان ما بودن، من غیراز مشکلات کاری و درسی، مشکلات جسمی هم دارم، اون روز به شدت عصبی بودم چون بازهم خودش خودشو دعوت کرده بود من خیلی از کارم عقب افتاده بودم، همسرم سرشام یه شوخی کوچیک کرد گفت وااای آب خورش چه زیاده،(با خنده)، منم که یه عالمه فشار روم بود یهو به شوهرم توی جمع عصبانی شدم، 

میخوام به خالم بگم دیدین که چه فشار روحی رومه، این مدت خیلی بداخلاق بودم با همسرم ک دخترم ، یه مسافرت خانوادگی تنهایی نیاز داریم بریم که یکم تنشهامون کمتر شه

به نظرت بده اینو بگم؟؟ 

ببین اون لحطه این به ذهنم رسید گفتم ممکنه مرخصیمون جور نشه ، گفت خب مشکلی نیست هفته بعد میریم جمع ب ...

خوب گفتی ؛ نه معلومه از اینایی هستن که خودشونو بچپونن😂😂😂 چون شما رو هم میشناسن میدونن نه نمیاریی از فرصت سو استفاده کردن ؛ حالا مستقیمم بگه خودشون بیشتر از همه ناراحت میشن 

یه فامیل داریم ممکنه ۱۲ بیاد برای نهار بمونه ولی بدون دعوت بری خونش حتی در برای آدم باز نمیکنه 

هفته گذشته خاله و همسرشون ناهار و شام مهمان ما بودن، من غیراز مشکلات کاری و درسی، مشکلات جسمی هم دار ...

نه اتفاقاً اینم دلیل خوبیه، با همین شروع کن.

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
بگو عزیزم

تنها کسی که درزندگی برای من مشکل ایجاد میکنه همین خاله خانوم هستن

آدم مهربونیه واقعا، ولی اصلا درک نمیکنه، خیلی راحته والبته همیشه خودش رو در اولویت میذاره، ریلکس و راحت

برعکس من عصبی و پراسترس با یه عالمه گرفتاری

دقیقاحالا فکر کن بی خبر برم و برگردم همین خانوم کوچولو منو لو میده🤭🥴

😂😂 بهش بسپر نگه 

مامان من میگفت حتی حق نداری به بقیه بگی نهار و شام چی خوردیم و من چقدر زیر شکنجه های عمم دوام آوردم🥴🥴😂

یکی نبود بگه عمه جان حالا چه فرقی میکنه چی خوردیم ؛ نیم ساعت سین جیمم میکرد😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️ 

خوب گفتی ؛ نه معلومه از اینایی هستن که خودشونو بچپونن😂😂😂 چون شما رو هم میشناسن میدونن نه نمیاریی ...

وای دقیقا ایشونم همینطوریه

انگار خودشونو توصیف کردی

تنها کسی که درزندگی برای من مشکل ایجاد میکنه همین خاله خانوم هستن آدم مهربونیه واقعا، ولی اصلا درک ...

یه کم مثل خودشون باهاشون رفتار کن، سعی کن تو خلوت خودت راجع به درخواستها و برخورداشون فکر کنی، بعد بهشون نه بگی، دلیل بیاری که ناراحت نشن، گاهی هم اصلاً دلیل نیاری، ازشون یاد بگیر اولویتت آرامش خودت و خانواده‌ت باشه، تمرین کن تمرین

خوب گفتی ؛ نه معلومه از اینایی هستن که خودشونو بچپونن😂😂😂 چون شما رو هم میشناسن میدونن نه نمیاریی ...

باور کن خیلی عصبانیم، بعد از مدتها  فرصت کردیم یه مسافرت بریم، حالا ایشون درسال ده بار میره شمال،اونجا خونه دارن، همسرش شمالیه ولی توی کل عمرم یکبار دعوت نکرده بگه شماهم بیاین

یه کم مثل خودشون باهاشون رفتار کن، سعی کن تو خلوت خودت راجع به درخواستها و برخورداشون فکر کنی، بعد ب ...

خیلی ازت ممنون عزیزم، حرفهات بهم آرامش داد، باید همین کارو کنم درست میگی

بازم ممنون😘🌹

خیلی ازت ممنون عزیزم، حرفهات بهم آرامش داد، باید همین کارو کنم درست میگی بازم ممنون😘🌹

خواهش می‌کنم عزیزم 🥰

ولی واقعاً تو ذهن خودت چالش برو و تمرین کن، بذار ملکه‌ی ذهنت بشه که خودم مهم‌ترم، حتی اگرم دیگران ناراحت بشن، من قصد ناراحت کردنشون رو نداشتم، مشکل از متوقع بودن و بی‌درک بودن خودشونه

خواهش می‌کنم عزیزم 🥰 ولی واقعاً تو ذهن خودت چالش برو و تمرین کن، بذار ملکه‌ی ذهنت بشه که خودم مهم‌ ...

حرفهات کاملا صحیحه، فقط باید تمرین کنم که درحد حرف باقی نمونه و عمل بشه🙏🌹♥️