2777
2789
عنوان

خانومای باتجربه، به من بگین چطوری نه بگم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 48 پست
سنشون بالاست نمیتونم اینجوری بگم، بی احترامی میشه، 

آآآ ببین مشکلت همین جاست، حرف من هیچ بی‌احترامی توش نبود، فقط نیت واقعی‌تو گفتی، به قول دوستمون مشکلت اینه که میخوای بقیه رو راضی نگه داری

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
آره گلم ممنونم،درست میگین ولی مشکل منو بخون بالاتر گفتم😔

اولا من هیچ وقت خبر سفر به کسی نمیدم ؛ برای شما هم تجربه شد ؛ بهترین کار اینه بگید مشکلی پیش اومده و کنسل کردین ؛اصلنم به کسی نگید ؛ برید برگردین به سلامتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی جا کوچیکه ؛ سختتون میشه ؛ دفعه دیگه ویلا بزرگتر گرفتیم انشالله با هم میریم یا الکی بگید کنسل ...

نمیدونم باور میکنی یا نه ولی هرگز نمیتونم دروغ بگم!  دلم میخواد آدما خودشون درک کنن، خاله من سنشون ۶۰ ساله، انتظار داشتم بفهمه بعداز اینهمه مشغله (چون درجریان کارهای من هستن)، بگه خب یه بار فرصت کردن برن سفر،مزاحمشون نباشیم

همین مرداد ماه شمال بودن! بازنشسته هستن همش مشغول گردش و تفریح

اولا من هیچ وقت خبر سفر به کسی نمیدم ؛ برای شما هم تجربه شد ؛ بهترین کار اینه بگید مشکلی پیش اومده و ...

بله عزیزم درست میگین، من نگفتم به ایشون، دخترم ۷ سالشه، گاهی خاله تماس میگیره با دخترم صحبت میکنه بین حرفها دخترم بهشون گفته بود،

آآآ ببین مشکلت همین جاست، حرف من هیچ بی‌احترامی توش نبود، فقط نیت واقعی‌تو گفتی، به قول دوستمون مشکل ...

درست میگی دوست من،  مشکل اینجاست دلم نمیخواد کسی ازم ناراحت بشه والبته شدنی نیست،خودم داغون میشم چون نمیشه همیشه همه رو راضی نگه داشت

حالا جالب اینه همین خاله جان ما بسیار آدم رک و راحتیه، بارها شده خیلی راحت به دیگران نه گفته حتی به من

درست میگی دوست من،  مشکل اینجاست دلم نمیخواد کسی ازم ناراحت بشه والبته شدنی نیست،خودم داغون میش ...

خوب تمرین کن یه کم ازشون یاد بگیر ☺️ اینجوری همش خودتو عذاب میدی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
نمیدونم باور میکنی یا نه ولی هرگز نمیتونم دروغ بگم!  دلم میخواد آدما خودشون درک کنن، خاله من سن ...

متوجه ام 

ولی خداییش بعضیا درک ندارن یا فضولن یا دخالت میکنن ؛این آدما اصلا مجبور میکنن دروغ بگیم ؛ تازه دروغی هم هست که به کسی شر یا ضرر نمیرسونه ؛فقط برای حفظ آرامش خودمون دروغ میگیم ؛ منظورم شما نیستین خودمو میگم ؛ هر جا لازم باشه برای حفظ آرامشم و حقم ؛ پنهون کاری میکنم یا دروغ میگم ؛ بدون ذره ای عذاب وجدان 

شما میتونید اگر هتل یا جایی رو رزرو نکردین ؛ چند روز برنامتون عقب بندازین که هم دروغ نگفته باشین هم به هدفتون برسید ؛ در هر صورت انشالله بهتون خوش بگذره😊😁😚

به شدت بده این حالتی که دارم، یعنی نمیدونی چه فشار روحی روانی بهم وارد میشه

درکت می‌کنم، چون خودم شبیه شما بودم. تمرین کردم، الان یه کم توانایی نه گفتن پیدا کردم، هرچند هنوز اون حس مزخرف عذاب وجدان بعد از نه گفتن رو دارم، ولی اینکه حد مشخص می‌کنم بین خواسته‌های خودم و دیگران لذتبخشه

متوجه ام  ولی خداییش بعضیا درک ندارن یا فضولن یا دخالت میکنن ؛این آدما اصلا مجبور میکنن دروغ ب ...

ببین اون لحطه این به ذهنم رسید گفتم ممکنه مرخصیمون جور نشه ، گفت خب مشکلی نیست هفته بعد میریم

جمع بست! یعنی کلا هروقت رفتین ماهم هستیم

یعنی هنک کردما

جالب اینه گاهی دیدم کسی زنگ زده بهش گفته میام منزلتون گفته ببخشید الان شرایط ندارم بعدا دعوتتون میکنم، خیلی آدم قاطع و راحتیه

مشکل اینه حس میکنم دیگران ازم سواستفاده میکنن چون بهشون مستقیم نه نمیتونم بگم

درکت می‌کنم، چون خودم شبیه شما بودم. تمرین کردم، الان یه کم توانایی نه گفتن پیدا کردم، هرچند هنوز او ...

چقدر عالی، آفرین بهت 

بهترین کارو میکنی، خداکنه منم بتونم😊