بچه ها اگه کسی حرفایه بدی بهتون بزنه که مطمئن باشید از حسادتشه بازم بهتون برمیخوره؟یا نه همینکه مطمئنید از حسادتشه و همه هم همینو بگن دیگه براتون مهم نیست
اما منم بهش بازخورد بد میدم و بهش حس بد میدم تا برابر بشیم و تو دلم نمونه
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه.....هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
برای سلام کردن پیش قدم نمیشم. اگر هم خودش سلام کنه فقط جواب سلامش رو میدم خیلی ساده و بدون گرم گرفتن.
یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه.....هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
سعی میکنم تا حد ممکن سرد و جدی برخورد کنم که خودش بفهمه خوشم نمیاد. راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه👀
یعنی اگه یه جایی دعوت باشی که اونم ناچارا هست چه برخوردی میکنی؟سلام علیک میکنی؟
اره سلام میکنم چون اونه که حسوده نه من
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.