بچه ها اگه کسی حرفایه بدی بهتون بزنه که مطمئن باشید از حسادتشه بازم بهتون برمیخوره؟یا نه همینکه مطمئنید از حسادتشه و همه هم همینو بگن دیگه براتون مهم نیست
اما منم بهش بازخورد بد میدم و بهش حس بد میدم تا برابر بشیم و تو دلم نمونه
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه.....هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
برای سلام کردن پیش قدم نمیشم. اگر هم خودش سلام کنه فقط جواب سلامش رو میدم خیلی ساده و بدون گرم گرفتن.
یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه.....هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
سعی میکنم تا حد ممکن سرد و جدی برخورد کنم که خودش بفهمه خوشم نمیاد. راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه👀
یعنی اگه یه جایی دعوت باشی که اونم ناچارا هست چه برخوردی میکنی؟سلام علیک میکنی؟
اره سلام میکنم چون اونه که حسوده نه من
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.