2777
2789
عنوان

حسادت

176 بازدید | 12 پست

بچه ها اگه کسی حرفایه بدی بهتون بزنه که مطمئن باشید از حسادتشه بازم بهتون برمیخوره؟یا نه همینکه مطمئنید از حسادتشه و همه هم همینو بگن دیگه براتون مهم نیست

ناراحت میشم

اما منم بهش بازخورد بد میدم و بهش حس بد میدم تا برابر بشیم و تو دلم نمونه

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر. به کتفم میگیرم تا بیشتر حرص بخوره😂

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
ناراحت میشم اما منم بهش بازخورد بد میدم و بهش حس بد میدم تا برابر بشیم و تو دلم نمونه

یعنی اگه یه جایی دعوت باشی که اونم ناچارا هست چه برخوردی میکنی؟سلام علیک میکنی؟

ببینیش سلام علیک میکنی جایی ناچارا ببینیش؟

برای سلام کردن پیش قدم نمیشم. اگر هم خودش سلام کنه فقط جواب سلامش رو میدم خیلی ساده و بدون گرم گرفتن.

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
اگه بیاد جلو بخواد بغلت کنه چی ؟اون موقع چیکار میکنی؟

چه پیچیده شد😬

سعی میکنم تا حد ممکن سرد و جدی برخورد کنم که خودش بفهمه خوشم نمیاد. راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه👀

چه پیچیده شد😬 سعی میکنم تا حد ممکن سرد و جدی برخورد کنم که خودش بفهمه خوشم نمیاد. راه دیگه ای به ذ ...

😂آره خیلی.مرسی عزیزم منم همین فکرو میکردم پس درست فکر میکردم😘

یعنی اگه یه جایی دعوت باشی که اونم ناچارا هست چه برخوردی میکنی؟سلام علیک میکنی؟

اره سلام میکنم چون اونه که حسوده نه من 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.