2777
2789
عنوان

جای من بودین چه واکنشی نشون میدادین یا چه حرفی میزدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 27 پست
میدونم  ولی من اصلا شبیه همسنام نیستم ک بگین خیلیی هیجانی تصمیم میگیرم یا همچین چیزی قبلا ...

همه تو این سن فکر میکنن که بهتر از بقیه میفهمن.بالا بیست که رفتی میفهمی هیچی نمیفهمیدی.

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
۸۰درصد همسن های شما همینطور فکر میکنن باور کن ببخشید خواهرانه میگم اگر کسی فکر کنه ۱۷سالگی در این ح ...

من این نظرو راجب خودم ندارم

پدر و مادرم 

و بقیه اقوامم دارن

کاربری برای دونفره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه تو این سن فکر میکنن که بهتر از بقیه میفهمن.بالا بیست که رفتی میفهمی هیچی نمیفهمیدی.

من فکری راجب خودم نکردم

حرفایی ک بقیه بهم زدن رو بازگو میکنم 

کاربری برای دونفره.
من این نظرو راجب خودم ندارم پدر و مادرم  و بقیه اقوامم دارن

..... من درهرحال این رو با اطمینان میگم و قطعا شما سن من برسی همین عقیده رو داری

یه دختر عاقل و پخته ۱۶سالگی دنبال رل زدن تحت هیچ شرایط نمیره! اگر مامان بابات هم بفهمن نظرشون عوض میشه!