2777
2789

من میخوام کلید بخرم الهی ک ب زودی صاحب خونه شم دعام کنین😍

شما نیتتون چیه؟ وچی میخواین بخرین؟

راستی دوستان خرید باید صبح باشه یافرقی نداره؟

😍میشه برا خونه دارشدنم صلوات بفرستین؟😍کاربر قدیمی ام🤗

موفقیت در تحصیل و داتش 

دفتر میخرم

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

تاپیک اخرمو ببین منم خریدم😃

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فرقی نمیکنه چه زمانی برید

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

معلمی یا روانشناسی قبول شم 

خودکار میخرم اگه رفتم

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

منم میخواستم لباس نوزادی بخرم یه خانم گفتن این حرفا پایه واساس نداره اینهمه روز چرا۱۳ صفر تازه ۱۳ هم نحسه از کجا معلوم نتیجه ی عکس نده منم منصرف شدم

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 
اگ اینطوری فک میکنی تاپیکو ترک کن😐😏

عزبزم انشالله حاجت روابشی چحورکلیدی میخوای بخری 

ما بخشیـــــــدیم کــہ دیگہ پیـــــش خــــدا هم بــــاشما ملاقاٺ نداشٺہ باشیــــم😏✌
خدای من یعنی جهل وخرافات تا این اندازه!!!!

ببین 

من نه مذهبی ام نه تاریخ برام اهمیتی داره 

ولی تا به حال توی زندگیم از قانون جذب زیاد استفاده کردم 

و در بلند مدت به خواستم رسیدم در کنار تلاش های خودم 

قبل از اینکه به عقیده کسی جهل و خرافات بگی به عقیده خودتم یه نگاهی بنداز دوست عزیز