2777
2789

وحشتناک... مثل همین ماجرای دروغین وخنده دار سیزده صفر😂😂😂😂 یه عده ادم زود باور هم بدون هیچ مدرک وسندی میپذیرن و جالبتر اینکه انجام میدن 😂😂

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه هرکسی یه عقایدی داره وباید احترام گذاشت شایدعقایدی که شماداری هم واسه کسی قابل قبول نباشه و خرا ...

توی جامعه ای که به فرزنداوری و پوششت هم کار دارن به بهونه این که همه تو یه کشتی هستیم این هم بخشی از همون میشه 

اگه انتخاب پوشش به جامعه آسیب میزنه خرافات به همون میزان و بیشتر آسیب زنندس

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
دیروز یکی میگفت یکی رو چشم زدن بعد یه مدت مرده😐

پس هرکی بمیره لابد چشم خورده 

من ناخنم کاوره مدام میشکست ناخنکارم میگفت انقدر خوشگل بود چشم خورده گفتم کارتو درست انجام بدی چشم نمیخوره و نمیشکنه😑

اعتقادات با خرافات فرق داره عزیزم 

خرافات ازاعتقادمیاددیگه کسیکه یه چیزی اعتقادداره تایه چیزی راجبش میشنوه چون اعتقادداره قبول و باورداره اونم‌باورمیکنه خرافات این نیست این سه انرژی مثبته ک ادم یه خودش میده وخیلیااا جواب گرفتند اگه اینجوریه کلن هما چیز خرافاته الان همه جای دنیا یه اعتقادات عجیبی دارند که ازنظرماخرافاته پس نگو فرق داره گلم

💔🖤
به نظر من باید به عقاید دیگران احترام گذاشت و مسخره نکرد چیزی که ایرانی جماعت هنوز یاد نگرفته

نباید به عقایدی که ریشه درخرافات داره و باعث عقب موندگی جامعه میشه احترام گذاشت 

پس هرکی بمیره لابد چشم خورده  من ناخنم کاوره مدام میشکست ناخنکارم میگفت انقدر خوشگل بود چشم خو ...

والا جرات نداری از کسی تعریف کنی 

فرداش مریض بشه از چشم تو میبینن😅

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
 یکی ب منم بگه در مورد ۱۳ صفر چ خرافاتی میگن؟

میگن اگه میخوای به یه چیزی برسی تو ۱۳ صفر باید یه چیزی مربوط به خواستت بگیری

مثلاً اگه خونه میخوای باید کلید بگیری 😐 اگه بچه میخوای جوراب بگیری 😐 دیگه نری سراغ دوا درمون و دکتر و علم پزشکی 😐🤲

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
دقیقااا یه هفته ست حالمونو بهم زدن از ۱۳ صفر . یه عده بلانصبت ..... امروز رفتن خرید 😁😁😁

موضوع خرید چیه تو 13 صفر؟؟؟ من تو نی نی سایت دیدم نشنیدم همچین چیزی ولی تو چند تا تاپیک دیدم 

[QUOTE=] دیروز یکی میگفت یکی رو چشم زدن بعد یه مدت مرده😐 [/QUOTE]

چقدر من دیروز سر این تاپیک بحثم شد 

طرف یه کتاب قصه رو رون خونده بعد شاگردش تعریف کرده، خط بعدی قطعا از روی استرسی که بهش داده این حرف، غلط خونده ؛بعد میگه چشم زدن 😐😑😂