2777
2789
عنوان

الان که بی بی چکم مثبت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 32 پست
ان شالله عزیزم من تقریبا 7 ماه بعد اخر دکتر گفت آی یو آی کن خداروشکر بار اول گرفت

چرا گف ای یو ای؟من ۵ماهه اقدامم ولی هنوزحامله نشدم استرس دارم

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تو غربتی که خیلی سخته خییییلی  یعنی ی روزایی مریضی یا پریودی یا روحت روانت نیاز به استراحت ...

نه کنار خانوادم هستم اتفاقا مادر شوهرم میگه تو بیار خودم بزرگش میکنم برات 😂 

شوهرمم میگه همه جوره حواسم بهت هست مراقبتم ک مطمئنم دورغ نمیگه تا من بزارم باردار شم بعدش که خرش از پل گذشت بزنه زیرش خیلی همایتم میکنه و همه جوره هوامو داره ولی خودم میترسم 😅

نه کنار خانوادم هستم اتفاقا مادر شوهرم میگه تو بیار خودم بزرگش میکنم برات 😂  شوهرمم میگه همه ...

دیگه الکی میترسی پس گلم🤔😁

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
آخه منم میخام برم ی دوماه دیگه iui، میترسم اصلا نمیدونم چ جوره شما کجا انجام دادین

اره انجام دادم نمونه اسپرم شوهرتو می گیرن بعد دکتر تزریق می کنه ازطریق واژن

درد هم نداره

احتمالا قبلش دکتر یه داروهایی میده بهتون برای بهتر شدن وضعیت تخمک 

خوبه ولی باید یکمی استرسی نباشی وگرنه عالیه در عین سختی شیرینه انگیزه میده به زندگی

کاش انقدر نمی‌ترسیدیم وای بخدا بیرون میرم ی چیزایی میبینم پشیمون میشم تو نی نی سایت شما ها که اینجوری میگید دلم بچه میخواد واقعا نمیدونم چیکار کنم 🥺