کپی کردم اینجا ببخش طولانیه
یک ظرف اسپری کوچیک داخلش گلاب ریختم زمانهایی که بویی ازار دهندست یا دلم میپیچه بالا بیارم از گلاب تو صورتم اسپری میکنم کمی حالتم فروکش میکنه
-صبح بیدار میشم ناشتا کمی اب میخورم که تهوعم تشدید بشه و محتویات اسیدی که شب تا صبح تو معدم بوده بالا بیارم، بعدش میرم صبحانه میخورم(یک کاسه جوپرک با اب کم خیس خورده ساده)
-بین صبحانه یک مولتی ویتامین میخورم
-درطول روز اب که میخوام بخورم با نی خیلییی اروم اروم میخورم، هر یک دقیقه یه قلپ اب مثلا
-وقتی اول ویارم خیلی اوج شدیدش بود صیفی جات سبزیجات رو بخارپز میخوردم چون روغ.ن خودش تشدید میکرد حالتهامو
-الان که تهوعم یه مقدار کمتر شده ساندویچ با نون تست و تخم مرغ سرخ شده در کمی روغ.ن زیتون میخورم
-وعده ها رو در مقدار کم اما به تعداد زیاد میخورم،یعنی مثلا ساعت ۱۲ نصف ساندویچ با نون میخورم، نصف دیگر رو ساعت ۱:۳۰ الی ۲ میخورم وقتی کم کم حس بدی تو معدم میاد و میخوام تهوع بگیرم
-بزاق دهانم بشدت زیاده، اصلا قورت نمیدم تا یکم جمع میشه داخل دستمال یا کیسه خالی میکنم چون قورت بدم حالم بهم میخوره
-وعده شام رو زودتر میخورم ساعت نهایت هفت و بعدش سعی میکنم وعده غذایی نخورم یا اصلا چیزی نخورم چون بشدت ترش میکنم و اسید معدم میزنه بالا
-تمام مدت سعی میکنم تو اتاق در بسته باشم که بوهای مختلف رو حس نکنم
-طی روز فیلم و سریال میبینم واقعا موثر هست برای درگیر کردن ذهن و کاهش تهوع