2777
2789
عنوان

خانوما شمالی هوا چجوری هس امروز

155 بازدید | 16 پست

ممنون

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘

مامانم اونجان میگن بارون میاد

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گرگان ک از دیشب بارونه 

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
ما هم اخر هفته می ریم شمال از استوری بلاگرای شمالی فهمیدم هوا سرد و بارونی ما کرجیم اینجا اول صبح سر ...

اره ما الان قوچانیم سرده

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘

بارونی و سررررد.انقد که میخواستم بخاری روشن‌کنم شوهرم نذاشت😑😑

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
بارونی و سررررد.انقد که میخواستم بخاری روشن‌کنم شوهرم نذاشت😑😑

یا خداا😰

توروخدا باهرتعطیلی درجا نیاید شمال مردم شمال چ گناهی کردن تو هر تعطیلی مجبورن تو خونه بمونن از بش شهر شلوغ و پرترافیکه.مدیریت ماسوله و قلعه رودخان ک اعلام کرده تا اطلاع ثانوی مسافر اون سمت نره ازبس گند زده شده به طبیعت.این همه شهر برای سفر همش شمال اخه

توروخدا باهرتعطیلی درجا نیاید شمال مردم شمال چ گناهی کردن تو هر تعطیلی مجبورن تو خونه بمونن از بش شه ...

مام ازوناییم😬اخه من همه شهرارو رفتم نتیجه گرفتم هیچجا شمال نمیشه🤗

مام ازوناییم😬اخه من همه شهرارو رفتم نتیجه گرفتم هیچجا شمال نمیشه🤗

مردم اون شهر گناه ندارن؟ارزوبه دلمون موند یبار تو تعطیلات پاشیم بریم ی دریایی جنگلی ازبس ترافیکه .طبیعت شمال داره نابود میشه چندسال دیگه چیزی ازش نمیمونه