2777
2789
عنوان

عجیب نیست یکی بیاد یچیزی بگه😐

230 بازدید | 25 پست

من ذهنم مشغول شده، ما با خانواده عمم خیلی صمیمی ایم خیلییاا، بعد پسرعمم یجوری ضایه رفتار میکنه که خیلی تابلوعه بعد از اونور بهم میگه اجی منم که کلا پرتم هیچی نمیفهمم الان یه تاپیک زدم یکی گفت دوست داره با این رفتاراش پس چرا میگه اجی😐من الان چیکار کنم باش دیگه حرف نزنم...؟

امروز داشتم گره مبزدم با لحن بچگونه گفت دست کوچولوهاشو ببین

میگفت موهاتو باز کن من باز دوس دارم کوتاهشم نکن تروخدا

از هر فرصتی واسع حرف زدن استفادع میکنه

همشم که زومه و داره به من نگاه میکنه، یبارم گفت من همیشع به تو نگاه میکنم تو هیچوقت حواست نیست

اینا اصلا خیلی چیز کمی ان که گفتما خیلیییی بیش از اینا رفتارای عجیب داره، ولی من فکردم حتما چون اجی نداره یا از بچگی همبازی بودیم اینجوریه، منو اونو داداشم خیلی صمیمی ایم و با اینکه فامیل شلوغی داریم با هیچ کس دیگه اینجوری نیستیم هبچکدوممون

الان بچیزی بگید به من بدجوری ذهنم درگیر شده 

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقته 😐

الان من چبکار کنم باید؟

من دوس دارم باش بازی کنم حرف بزنم ولی اگه واقعا همچین چیزی هست من دیگه ازش دور میشم...کار اشتباهی کرد با اجی گفتن خرم کرد

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
دوست داره خب خیلیا اولش آبجی داداش بودن😁

ولی اخه واقعا من بش میگم داداش

من فک نمیکردم منظوری ازین کاراش داشته باشه

الان من چبکار کنم باید؟ من دوس دارم باش بازی کنم حرف بزنم ولی اگه واقعا همچین چیزی هست من دیگه ازش ...

خودت و اوشون چند سالتونه؟ 

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡

چ جالب منم ی پسرعمه دارم ی سال از خودم کوچیک تره 

ی بار موهام رو ریخت رو صورتم گفتم نکن گفت دوست دارم میکنم

چند شب پیش هم ک بیرون بودیم هعی زوم بود رو مت 

همش هم سر ب سرم میزاره هعی بهم میگ خرخون منم د زدم ب سیم آخرو بهش گفتم سرت تو کار خودت باشه 

چیو بلد نیستم باید توضبح کامل بدم 😐🤣

توضیح نده فقط دیگه داداش صداش نکن یعنی فقط به اسمش صداش بزن بعدخودش متوجه میشه دیگه ابجی نگه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
احتمالش هست که واقعا احساسش به تو فقط برادرانه خواهرانه باشه توهم نزن الکی که بعدا دلت یشکنه

من توهم نزدم منم نظرم همینه ولی خب رفتاراش کلا یجوریه که...

یجا هم اون بود یه اقایی اومد گفت دخترخانمتون قصد ازدواج نداره اون هول شد بهش یچیزی گفت بعد با حرص گفت این مال منه کسی حق نداره اینجوری بش بگه بعد ما یجوری نگاش کردیم و عمم بش گفت خفه شو میفهمی چی میگی دیگه هیجی نگفت...من اینارو میبینم نمبتونم چشممو روش ببندم، از طرفیم میخوام مطمئن بشم اگر چیزی هست دبگه باهاش صمیمی نباشم دوس ندارم...