2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد بختک و آل چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 32 پست
😅😂🤣 چطوری تگ شدی عشقم اسم کاربریت آبی نشد که فکر کردم نشدی😳

اره ولی شدم نمیدونم چطور😆

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
چرا میترسی چی شده؟

تو یدونه از همین تاپیکا بودم انقد ترسیدم ک شبا از دستشویی بمیرم نمیتونم برم دستشویی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی شدم نمیدونم چطور😆

زیاد به خودت تلقین نکن عشقم

اینجوری بدتر میشی🥰😍

من عاشق اینجور بحثها هستم به خاطر علاقه شدیدم جدیدا شروع کردم یه سری تحقیق کردن.

اگه کتابی میشناسید در مورد این موضوعات بهم معرفی گلم ممنون.

یه سری مطلب هم اینجا گذاشتم در جواب اون دوست عزیزمون شاید برات جالب باشه بخونی🥰😋

مگه سرویستون حیاطه شبا ترس داره یه خورده حق داری

نبابا بغل گوشمون ولی من همش اون حرفا تو ذهنمه نمیره بیرون لامصب

من خودم بختک رو تجربه کردم یه بار

❤می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که پیش بند ببندد،،سیب زمینی ها را سرخ کند...زنی که فقط دستش در خانه ی تو بسوزد...و لک عادت ماهیانه اش بر ملافه های خانه ی تو بیفتد...می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که لنگه ی گوشواره اش را در خانه ی تو گم می کند...و صبح های زود،،بوی لاک قرمزش،،در اتاق خواب تو بپیچد...می خواستم زنی باشم که اکثر مریضی های عمرش،،صدقه سر زن بودن در خانه ی تو باشد...با این که خسته است برایت چای دم کند...وقتی بلیز بی آستین می پوشد حواسش باشد که پرده های خانه ات افتاده باشد...می خواستم سرم را با تو روی یک بالش بگذارم و دو تایی با هم بخزیم زیر یک پتوی مشترک...من با تک تک سلول هایم می خواستم زن زندگی ات باشم!!❤من لحظه به لحظه با تو عاشقانه در خیالم زندگی کرده ام گله ای نیست بعضی وقتا خیال بهتر از حقیقته 😞😞و اما خدایا باهات حرفا دارم نمی دونم کجای عدالته که صاحب جسم زن یه مرد باشه یه بار پدر ،،یه بار برادر،،یه بار شوهر و....خدایا مگه نگفتی بین زن و مرد فرقی نیست؟؟پس کوووو عدالتت؟؟قبولت دارما اما با منطقم جور در نمیاد که یه مرد به اسم غیرت و ناموس پرستی صاحب جسمم باشه برای محرم شدن با مرد دیگه ای از یه مرد اجازه بگیرم ....چرا نگفتی هر انسانی صاحب جسم و روح خودشه و باید خودش پاک بمونه و کسی حق نداره مالکش باشه خدایا چرااااااااااااا؟؟تو که عادلی تو که عدل داری چرا آخه؟؟چرا تو همه چیز بین زن و مرد فرق هست چرا مرد خیانت کنه لایق ببخشه زن خیانت کنه لایق مردن؟؟چرا آخه؟؟یا تو عادل نیستی یا بنده هات!!😔😔خدایا بیا برای یک بارم که شده عادلانه معامله کنیم من به یکتایی تو ایمان دارم اما با منطقم زندگی می کنم تو قواعد من بین زن و مرد فرقی نیست هر چی برای زن بده برای مرد هم بده و هر چی برای مرد خوبه برای زن هم خوبه ....اگر اینان مسلمانند یا رب کافرم گردان؛گر من کافرم از مسلک ایشان برم گردان!!

فلجِ خواب (Sleep Paralysis)، حالتِ اختناق، سنگینی، قفل شدنِ بدن و عدمِ تواناییِ حرکتِ اندامهایِ بدن مخصوصا دستها و پاها است که گاهی هنگامِ خواب به انسان دست میدهد.

در این شرایط فرد دچارِ ترسِ شدیدی شده و علیرغمِ تلاشی که برای بیدار و بلند شدن میکند تلاشِ او بی‌نتیجه است و لذا وحشت و احساسات بسیار ناخوشایندِ فردبیشتر میشود.
 رؤیایِ وحشتناکِ توأم با احساسِ خفگیِ  در نهایت انسان را از خواب میپراند ولی در اصل مشاهدات و احساساتِ ناشی از این عارضه، آنقدر واقعی به نظر میرسد که شخص فکر میکند درحالِ تجربه امورِ ماوراء الطبیعه است!

طبقِ تحقیقاتِ انجام شده، تقریبا ۷٪افرادِ بزرگسال و نزدیک به ۳۲٪ بیماران روحی- روانی، درطولِ زندگیِ خود، حداقل یک بار فلجِ خواب را تجربه میکنند.
چند مطالعه نیز نشان میدهد که ۳۶٪ از تمامیِ مواردِ بختک در سنینِ بینِ ۲۵ تا ۴۴ سالگی رخ میدهد.

کابوسِ بختک که معمولأ بینِ چند ثانیه تا چند دقیقه بیشتر به طول نمی‌انجامد غالبا هنگامِ بلوغ شروع شده و در سنِ ۲۰ تا ۳۰ سالگی افزایش مییابد.

فلجِ خواب معمولأ در مردان و زنان، به نسبتِ مساوی رخ میدهد.

بختک اختلالِ بی خطری است، هیچگونه عارضه جسمی به دنبال ندارد درعرضِ چند لحظه پایان مییابد و به ندرت با مشکلاتِ عمیقِ روانی مرتبط میباشد.

به گفته دانیل دنیس کاندیدای دکتری در رشته علوم اعصاب و پژوهشگر پروژه فلج درخواب، زمانی که فرد این پدیده را تجربه میکند کاملا هوشیار است.

در واقع تصور میشود که درچنین مواقعی، ذهن بیدار است اما بدن همچنان خواب است.

شبه سایه وار که می‌بینیم چیست؟

باورهای فرهنگی هم قویا بر این تجربیات و توهمات اثر میگذارند و در نهایت به شکل گیری فولکلور ومی انجامد.

در مورد آن موجود سایه واری که برخی در زمان فلج خواب تجربه می‌کنند نیز باید بگوئیم که پژوهشگران توضیحات قانع کننده‌ای را برای این پدیده ارائه نکرده‌اند.

براساس مطالعه‌ای که توسط پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیای سن دیگو انجام گرفت و نتایج آن درمجله فرضیات پزشکی به چاپ رسید در این زمان اعصاب جداره‌ای نورونهای موجود درمغز را تحت نظر گرفته و به پاها فرمان حرکت میدهند و چون نمیتوانند حرکت کنند مغز درمورد حرکت مورد نظر دچار توهم میشود.

آنطور که دنیس می‌گوید «این شبه سایه وار» می‌تواند در نتیجه نوعی بیش فعالی در آمیگدال باشد که در واقع بخشی از مغز است که حس ترس را ایجاد می‌کند.

درچنین مواقعی فرد درحالی ازخواب بیدار میشود که بخش یادشده ازمغز او فریاد میزند «تهدیدی وجود دارد»؛

بنابراین مغز شما باید برای فعال شدن بی دلیل آمیگدال چیزی را کشف کند و پارادوکس به وجود آمده را به نوعی برای خود تفسیر کند.

درطول خواب این بخش از مغز همچنان فعال میماند با این همه فلج کامل بدن درست پس از هوشیاری میتواند فعالیت آن را بیش از پیش کند.

علت فلج خواب

نکته مهمی که در رابطه با علل فلج خواب باید به خاطر داشت آن است که عوامل مرتبط با وقوع این عارضه دریک فردممکن است کاملاً متفاوت با فرد دیگر باشد.
 اما به طور کلی شایعترین علل وقوع فلج خواب عبارتند از:

۱- خوابیدن به پشت
 (به حالت طاق باز)
درصورتی که شما اغلب به حالت طاق باز میخوابید خطر وقوع فلج خواب درشما بیشتر میشود.
هنوز به طور دقیق مشخص نیست که چرا خوابیدن به پشت باعث افزایش احتمال بروز فلج خواب میشود اما بیش از ۵۰ درصد از موارد فلج خواب در افرادی اتفاق افتاده است که به این وضعیت خوابیده بوده‌اند.

۲- امواج مغزی
این نکته را باید مدنظر داشت که امواج مغزی دریک فرد در زمان خواب میتواند باعث وقوع فلج خواب شود.

نتایج یک مطالعه نشان داده است که در زمان وقوع فلج خواب شدتهای نامتناسبی از امواج آلفا و جهشهای متناوبی از امواج بتا به ویژه درمغز افرادی که دچار توهم بصری بوده‌اند وجود داشته است. 

این نتایج به معنی آن است که فردی که از لحاظ هوشیاری کاملاً درحالت بیدار و طبیعی است از لحاظ فیزیکی هنوز در یک حالت فلج عضلانی درمرحله خواب (مرحله حرکت سریع چشم) گیر کرده است.

۳- برنامه خواب پر هرج و مرج

افرادی که برنامه خواب بسیار متغیری دارند یا به وفور به مسافرتهای کاری میروند و نمیتوانند برنامه خواب خود را باساعت زمانی مقصد جدید خود تطبیق بدهند ممکن است به فلج خواب دچار شوند.

در واقع نداشتن یک برنامه خواب منظم که بدن شما بتواند نسبت به آن سازگاری و مطابقت پیدا کند، میتواند منجر به بروز اختلالات خواب و چرخه خواب غیر طبیعی شود.

۴- داروها

تحقیقات نشان داده است که مصرف بعضی از داروها اعم از داروهای تجویز شده توسط پزشک، داروهای بدون نسخه و یا مواد مخدر میتواند با وقوع فلج خواب در بعضی افراد ارتباط داشته باشد. 

۵- پیش‌زمینه ژنتیکی

بسیاری از دانشمندان معتقدند که چندریختی (پلی‌مورفیسم) ژنتیکی میتواند عامل وقوع فلج خواب باشد.

در این رابطه شواهدی وجود دارد که نشان میدهد اگر فردی در بین اعضای خانواده یا فامیل درجه یک شما به مشکل فلج خواب دچار باشد احتمال آنکه شما هم به این مشکل دچار شوید بیشتر از معمول خواهد بود.

۶- گرفتگی عضلات پا

خطر وقوع فلج خواب در افرادی که بیشتر درمعرض گرفتگی عضلات به ویژه عضلات پاهای خود هستند معمولاً بیشتر از دیگران است.

۷- بیماری روانی

افرادی که از نوعی بیماری روانی از قبیل اختلال اضطراب، اختلال دو قطبی، افسردگی و یا بیماری اسکیزوفرنی رنج میبرندبیشتر درمعرض وقوع فلج خواب هستند. 

این قبیل بیماریها باعث اختلالاتی در روال طبیعی خواب و نوساناتی در عملکرد انتقال‌ دهنده‌های عصبی (نوروترانسمیترها) میشوند و اغلب برای درمان آن‌ها از داروهای روانپزشکی استفاده میشود که خود این داروها نیز میتوانند احتمال وقوع فلج خواب را افزایش بدهند.

۸- بیماری‌های عصبی

احتمال وقوع فلج خواب در افراد مبتلا به بیماری‌های عصبی مانند میگرن و صرع بیشتر از حد معمول است.

۸- بیماریهای مخرب اعصاب

در افرادی که به انواع مختلف بیماریهای مخرب اعصاب مبتلا هستند احتمال وقوع فلج خواب افزایش پیدا میکند.

۹- محرومیت از خواب

افرادی که خود را درمعرض محرومیت ازخواب مخصوصاً در یک دوره زمانی طولانی قرار میدهند تغییرات نامطلوبی را درچرخه خواب و ریتم شبانه‌روزی خود به وجود می‌آورند.

این تغییرات عمدتاً برای فرد مضرهستند و میتواند به عنوان یکی از علل مستقیم وقوع فلج خواب عمل کند.