2777
2789
عنوان

سرزبون دارا بیان مهمههههههه اونا که بلدن خوب جذب کنن😉

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 62 پست
بگو تااخر عمر بیخ ریشتم شوشویییییی😐

جر

من فرزند کوروش‌ام، یک آریایی، زاده ی ایران🤍 به نام لر و کرد و آذری، بختیاری، مازنی، بلوچ و لک و ترکمن، آره همه ماها باهمیم. فارس و گیلک و عربو تالشو قشقاییو ارمنی، با همیم آره همه ماها با همیم. بیا که جون بدیم ما به این رویا، با عشق ما کور کنیم چشم دنیا، کنار هم دست به دست، به نام ایران ، ایران ایران ایران🕊️کوروش کبیر چه زیبا سخن گفت: اگر در دل کسی جایی نداری، فرش زیر پایش هم نباش.جایی که بودن و نبودنت هیچ فرقی نداره، نبودنت رو انتخاب کن. اینگونه به بودنت احترام گذاشتی. محبوب همه باش، معشوق یکی. مهرت را به همه هدیه کن، عشقت را به یکی...با هر رفتنی اشک نریز و با هر آمدنی لبخند نزن شاید آنکه رفته باز گردد و آنکه آمده برود. آنقدر محکم و مقتدر باش که با این محبت ها و بی مهری ها زمین گیر نشوی. لازم است گاهی در زندگی، بعضی آدمها را گم کنی تا خودتو پیدا کنی.بعضی از آدمارو باید دوست داشت، اما بعضی از آدمارو فقط باید داشت..شجریان تو یکی از آهنگاش میگه :) : به نام نامی ایران به نام نامی انسان به آیین وفاداران به راه و رسم بیداراندلی دارم پر از خورشید نگاهی روشن از باران نگاهی روشن از بارانجز دوست نمیخوانم جز مهر نمیدانم جز عشق نمیخواهممن زاده ی ایرانم جز مهر نمیدانم ...تویی دلبستگیهایم پناه خستگیهایم به هر جا میروم از تو دوباره در تو می آیمکران تا بیکران عشق است بیابان در بیابانت هوای زندگی دارد خیابان در خیابانتجهان تا هست خواهم بود اگر تو‌ جان من باشی برایم خانه باشی خاک باشی و وطن باشیدیار عاشقیهایم تمام سهم دنیایم تو را من زندگی کردم به تعداد نفسهایمکران تا بیکران عشق است بیابان در بیابانت هوای زندگی دارد خیابان در خیابانتتو آن آغوش بی اندازه هستی برای وسعت تنهایی منمن از چشم تو میبینم جهان را تویی آیینه ی بینایی منجهان تا هست خواهم بود اگر تو‌ جان من باشی برایم خانه باشی خاک باشی و وطن باشیمن از تو جان گرفته ام کنم فدای تو ز‌ جان گذر نمیتوان مگر برای تودل از تو بر نمیکنم تویی جهان من دچار تو‌ نمیکند دل از هوای تودل از هوای تو دل از هوای تو ...

دیگه زیادیم جالب نیس 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که گفتم تیکع کلمایی هس که حرف کم میارم😆🤣..مثلا میگه دوست دارم بگووووو واااهاااایی من بیشترر ...

اونوقت میگه بینهایت کجاس 

من چی بگم☹️

انقد از این مسخره بازیا براش در میارم 😂

ولی حس میکنم براش کافی نیست اخه اون خیلی فرا تر از من میحرفه و ادا در میاره 

راستی وقتی اذیتم میکنه نمیدونم چطور ناز اذیت شم😂😂اونوقت چی کنم ب نظرت😂

《خدایا بدون ذکر جزئیات شکرت♡》
دیگه زیادیم جالب نیس 

اتفاقا خیلی جالبه اینه بش میگن عشق ن این مسخره بازیای امروزی 

اداشم در میارم میگه حرفامن تکرار نکن☹️دوس دارم حرف جدید بزنم براش☹️

اگه گفت چقدر دوسم داری بگو یدونه دوست دارم 

چون همه چیزای قشنگ یدونه ان 

خدا یدونس زمین یدونس ماه یدونس اسمون یدونس مادر یدونس پدر یدونس تو هم یدونه ای!🥺

یا بگو که دوست داشتن من حد نداره بی کران دوستت دارم!🪐

من فرزند کوروش‌ام، یک آریایی، زاده ی ایران🤍 به نام لر و کرد و آذری، بختیاری، مازنی، بلوچ و لک و ترکمن، آره همه ماها باهمیم. فارس و گیلک و عربو تالشو قشقاییو ارمنی، با همیم آره همه ماها با همیم. بیا که جون بدیم ما به این رویا، با عشق ما کور کنیم چشم دنیا، کنار هم دست به دست، به نام ایران ، ایران ایران ایران🕊️کوروش کبیر چه زیبا سخن گفت: اگر در دل کسی جایی نداری، فرش زیر پایش هم نباش.جایی که بودن و نبودنت هیچ فرقی نداره، نبودنت رو انتخاب کن. اینگونه به بودنت احترام گذاشتی. محبوب همه باش، معشوق یکی. مهرت را به همه هدیه کن، عشقت را به یکی...با هر رفتنی اشک نریز و با هر آمدنی لبخند نزن شاید آنکه رفته باز گردد و آنکه آمده برود. آنقدر محکم و مقتدر باش که با این محبت ها و بی مهری ها زمین گیر نشوی. لازم است گاهی در زندگی، بعضی آدمها را گم کنی تا خودتو پیدا کنی.بعضی از آدمارو باید دوست داشت، اما بعضی از آدمارو فقط باید داشت..شجریان تو یکی از آهنگاش میگه :) : به نام نامی ایران به نام نامی انسان به آیین وفاداران به راه و رسم بیداراندلی دارم پر از خورشید نگاهی روشن از باران نگاهی روشن از بارانجز دوست نمیخوانم جز مهر نمیدانم جز عشق نمیخواهممن زاده ی ایرانم جز مهر نمیدانم ...تویی دلبستگیهایم پناه خستگیهایم به هر جا میروم از تو دوباره در تو می آیمکران تا بیکران عشق است بیابان در بیابانت هوای زندگی دارد خیابان در خیابانتجهان تا هست خواهم بود اگر تو‌ جان من باشی برایم خانه باشی خاک باشی و وطن باشیدیار عاشقیهایم تمام سهم دنیایم تو را من زندگی کردم به تعداد نفسهایمکران تا بیکران عشق است بیابان در بیابانت هوای زندگی دارد خیابان در خیابانتتو آن آغوش بی اندازه هستی برای وسعت تنهایی منمن از چشم تو میبینم جهان را تویی آیینه ی بینایی منجهان تا هست خواهم بود اگر تو‌ جان من باشی برایم خانه باشی خاک باشی و وطن باشیمن از تو جان گرفته ام کنم فدای تو ز‌ جان گذر نمیتوان مگر برای تودل از تو بر نمیکنم تویی جهان من دچار تو‌ نمیکند دل از هوای تودل از هوای تو دل از هوای تو ...

دوست داشتن تایپ کردنی نیست ، اثبات کردنیه ...❤

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
اگه گفت چقدر دوسم داری بگو یدونه دوست دارم  چون همه چیزای قشنگ یدونه ان  خدا یدونس زمین ...

وای عالی بود 

وای به خدا این اونی بود ک میخواستم مرسیییییییییییی نفسی مرسی اجی ممنونممممم😍😍😍😍😍😍😍

اونوقت میگه بینهایت کجاس  من چی بگم☹️ انقد از این مسخره بازیا براش در میارم 😂 ولی حس میکنم ...

بگو حد و اندازه نداره🤪یه چی سر هم کن بگو‌.

اذیتت میکنه مثلا با انگشت اشارت روی قفسه سینش بکش ناز کننن🤪🤪🤪بگوووو عههه میزنمتااااااا.

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

خواهش عزیزم خوشحالم که تونستم کمکت کنم❤️💕

بگو یدونه ای اونم واسه نمونه

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

بگو حد و اندازه نداره🤪یه چی سر هم کن بگو‌. اذیتت میکنه مثلا با انگشت اشارت روی قفسه سینش بکش ناز ک ...

دیگه چیزای دیگه میخواد اونوقت😂😂😂😂😂😂😂

اگه یه نفر ازت پرسید چقدر دوستم داری؟

نگو بی نهایت، بگو اندازه ای که هستی!

اگه پرسید تا کی دوستم داری؟

نگو تا ابد، بگو تا وقتی هستی!

اگه گفت چقدر بهم اعتماد داری؟

نگو اندازه چشمام ، بگو به اندازه ای که بهم اطمینان میدی!!!

تا بدونه تا وقتی باارزشه که به ارزشهات احترام بذاره!!!

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده