2777
2789

غربالگری اول هیچ مشکلی نداشت . دوم رو دادم عددNTD  ریسکش خیلی زیاد یک پنجم . ۲۱ سالمه دکترم گف احتمالا سقط شه . ولی سلفری دادم منتظر جوابشم . کسی بوده سلفری بده خوب شه جواب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا شک نکن سالم مهم سونو به ازمایش اصن اهمیت نده

سونوو انتی مشکلی نداشت سونو ساده ام دادم بدون مشکل بود . خیلی میترسم استرس دارم 🥺 دوسدارم نینیم بمونه برام 

سونوو انتی مشکلی نداشت سونو ساده ام دادم بدون مشکل بود . خیلی میترسم استرس دارم 🥺 دوسدارم نینیم بمو ...

حتی یکزره هم شک نکن که سالمه 

اینا عمدا ریسکو داخل سیستماشون بالا میزنن

ببین اگه سونوی انتی جای معتبر دادی و همه چی اوکی بوده دیگه اصلن بهش فکر نکن

اصن چرا غربالگری دوم انجام دادی؟ اصولن توی رنج سنی شما غربالگری دوم ازمایش خون نمیگیرن

حتی یکزره هم شک نکن که سالمه  اینا عمدا ریسکو داخل سیستماشون بالا میزنن ببین اگه سونوی انتی ج ...

انشالله عزیزم انشالله ب حق امام حسین ک بچم سالم باشه . خداکنه اینجور باشه. من سونو انتی خوب بودش. ازمایشش ام خوب بود فقط عددpapa پایین بودش برام غربالگری دوم نوشت. ک تو غربالگری دوم انتی رف بالا . ریسک ام خیلی زیاده حتی کمم نیس

انشالله عزیزم انشالله ب حق امام حسین ک بچم سالم باشه . خداکنه اینجور باشه. من سونو انتی خوب بودش. از ...

البته سندروم دان عددش پایین این ی ایکون دیگه اس که بالا زده ولی درهر صورت بهش فک نکن وای من تا زمانی که برم سونوی انومالی یعنی واسه خودم زهر کرده بودم بارداری رو الان انقد از کار خودم پشیمونم الان دخترم سه ماهه بدنیا اومده مث ی تیکه جواهر 

ایشالا که توام بسلامتی نی نیتو بغل میگیری

البته سندروم دان عددش پایین این ی ایکون دیگه اس که بالا زده ولی درهر صورت بهش فک نکن وای من تا زمانی ...

اره ولی دکترم گف اینم سندرم هستش. خیلی میترسم برم سونو انومالی بدم . معلوم میشه تو سونو؟؟؟ 

اره ولی دکترم گف اینم سندرم هستش. خیلی میترسم برم سونو انومالی بدم . معلوم میشه تو سونو؟؟؟ 

ببین سونوی انومالی اجزای داخلی و بیرونی رو مو به مو نشون میده که سالمه حالا اگه خدایی نکرده مشکلی داشته باشه داخل اونم نشون میده ولی تا جایی که من اینجا صحبت میکردم با بچه ها هرکسی سلفری داده جوابش منفی بوده این ازمایشگاها بخاطر اینکه جریمه های سنگینی براشون داره اگه خطا کنن واسه همین ریسکو داخل سیستمشون بالا میبرن

کی جواب سلفری میاد؟

نگفت چه سندرومی؟

ببین سونوی انومالی اجزای داخلی و بیرونی رو مو به مو نشون میده که سالمه حالا اگه خدایی نکرده مشکلی دا ...

ای خدا ینی میشه نینیم سالم باشه . همینجور ک میگین باشه🥺😔 پس سونو ام میرم میدم انشالله توکل ب خدا. گف سندرم داون 

گلم اصلا نگران نباش منم هفته 12 ریسکم و خیلی بالا زدن سل فری دادم دوهفته پیش جوابش اومد خوب بود گلم کلا تازگی برا همه ریسک بالا میزنن کیت آزمایشگاه هاشون مشکل داره چینی نمیدونم به خاطر پول سل فری که از جیب ملت بکنن چیه به همه سل فری میدن گلم نگران نباش ان شالله سالم نی نی 

خدایا شکرت