2777
2789

من پرستارم ۲۶ سالمه تا الان مشکلاتی داشتم که نتونستم برم سرکار امسال میخوام برم سرکار ولی از اینکه هر روز باید برم شیفت و تعطیلی ندارم و شیفت های چرخشی دارم خسته میشم از اینکه الان مثلا امروز همه تعطیلن رفتن شمال پرستار بیچاره باید بره شیفت ولی خب مرتبط با رشتمه و پرستیژ داره حقوق ۱۵ تومن 

یه کار دیگه پیدا کردم که مرتبط با رشتم نیست و پرستیژ نداره اما روزای تعطیل و جمعه ها تعطیله از ۹ صبح تا ۶ عصر پنجشنبه ها از ۹ تا ۴ حقوق ۲۰ تومن 

یه کار دیگه تو داروخانه پیدا کردم به عنوان تکنسین داروخانه یا نسخه پیچ اونم مرتبط نیست و پرستیژ نداره ولی روزای تعطیل و جمعه ها هم تعطیله از ۹ صبح تا ۸ شب حقوق ۱۵ تومن 

لطفا نظرتون رو بگین با دلیل  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرستاری ، چون امنیت شغلی داری که ۲ روز دیگه بیرونت نکنن

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

کار دومی چیه؟؟

خیلی شرایطش خوب به نظر میاد

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم