2777
2789
عنوان

دلم بس گرفته... حس خفگی دارم...

154 بازدید | 9 پست

خیلی اوضاع بدی شده بعداز رفتن مادرم... 3 سال شد که رفته ولی من هنوز باور نکردم.... خیلی غصه میخورم... خیلی دلتنگشم... خیلی اونو کم دارم.... خیلی بعداز اون تنهام.... حرفای دلم رو نمیدونم به کی بگم.... همه حرفها ، غصه ها ، حدیثها جمع میشه تو دلم تا میام به شوهرم بگم یه بحث دیگه ای پیش میکشه و اخرش دعوا میشه یا باید زنگ یکی از اقوام بزنم که اوناهم خیرخواهت نیستن و حرفت رو پخش میکنن... مجبورم همش با خودم حرف بزنم... خیلی عصبی شدم.... بعداز مادرم انگار برکت از زندگی و عمر من رفته... دیگه دلم گرم نیست ... چون تا بود میدونستم همیشه دعای خیرش باهامه ولی الان... غصه خودم و خانواده بی حضور مادر رو هم دارم که هرکدوم یه جور و من ... باید تظاهر کنم قویم.... قوی... ....

بچه ها برا سلامتی همه پدرمادرا.. برا شادی روح رفتگان و برای ارامش قلب و زندگی همه دعا کنید خواهش میکنم....

شاید .... وقتی دیگر.... نتوان بود و نوشت... 

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الههی روحش شاد 😞

ممنون عزیزم... قدر این نعمتها رو تا هستن باید دونست...

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
عزیزم خدارحمتشون کنه انشاالله شماهم دلتون آرام میگیره ۰اره ای نیست باید زندگی کرد

ممننونم... اره چاره ای نیست   

حتما شرایطشو داری مسافرت برو ودورهمی های فامیلی ودوستان وهرجمعی که حالتو بهتر کنمنم مادرم ۱۰ سال پیش ...

شرایط که باید جورش کنم دوتا بچه کوچیک دارم اقوام هم سرشون تو زندگی خودشونه... من بخاطر موضوعاتی و البته اینکه خیلی حساس شدم با کوچکترین حرفی ناراحت میشم و به خود میگیرم سعی کردم کمتر تو جمع باشم... خیلی دلم امام رضا میخواد... انشاءالله قسمت همه محبینش بشه قسمت من و شما هم بشه...

بازم ممنون خدارحمت کنه مامان قشنگت رو دوست عزیز

شرایط که باید جورش کنم دوتا بچه کوچیک دارم اقوام هم سرشون تو زندگی خودشونه... من بخاطر موضوعاتی و ال ...

ممنونم عزیز دلم منم مثل شماخیلی دلم میخوادبرم حرم آقااماقسمت نشد اشکال نداره اگه قابل دونستین من خواهرتون اگه حرفی داشتید با جان ودل گوش میدم

ممنونم عزیز دلم منم مثل شماخیلی دلم میخوادبرم حرم آقااماقسمت نشد اشکال نداره اگه قابل دونستین من خوا ...

فدات بشم حتما دوست من....