2777
2789

اهل رفتن پیش دعانویس بوده اید؟

کسانی که دعامی گیرند همیشه تو خونه شون دعوا و گرفتاریه

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم برا شوهرم دعا نوشتم ک خوب بشه ک نشد .وگرنه برا هر چیزی نمیرم

آخه گلم

چرا میری سراغ دعانویس ها؟

بیشتر مشکلات و گرفتاری ها و بیماری هامون نتیجه همین رفتن پیش دعانویس هاست...

نیروهای شیاطینی را همراه اون دعای کوفتیشون می کنند و وارد خونه و زندگی هامون می کنند

در سختی ها به فرموده خدا و قرآن از صبر و صلوه کمک بگیرید...

الان هم از رفتن پیش دعانویس ها توبه کن و دیگه هرگز پیش دعانویس نرو با خدا عهد ببند که دیگه نمیری

روزها هر صبح ۱۱ تا آیه الکرسی و چهار قل و وان یکاد بخون و فوت کن به خودت و همسرت و عزیزانت...

صدقه بده 

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

آخه گلم چرا میری سراغ دعانویس ها؟ بیشتر مشکلات و گرفتاری ها و بیماری هامون نتیجه همین رفتن پیش دعا ...

چون پای جدا شدنم گفتم برا اولین بار برم ببینم دعانویسی چی میگه . شوهرم دوس دختر داره وبادو بچه دیگه داریم تموم میکنیم . بهش خیلیم فرصت دادم اما نشدچهارقلم ۱۱بار بخونم. ایت الکرسی برا دفع چیه گلم یازده بارش ؟

می فهمم عزیزم

خدا کمکت کنه

ان شاء الله خدا برات بسازه

۱۱ بار آیه الکرسی و یکبار چهار قل 

برای دفع هر شر و اتفاق بده

اگر می تونی به همسرت فرصت بده دوباره

باهاش اتمام حجت کن

برای زندگبت بجنگ به خدا هم توکل کن ان شاء الله درست میشه

می فهمم عزیزم خدا کمکت کنه ان شاء الله خدا برات بسازه ۱۱ بار آیه الکرسی و یکبار چهار قل  بر ...

اراده نداره نمیتونه یکبار برگشتم ب زندگی باز با دختره بود. اصلا نمیتونه با من زندگی کنه کلا بیرون از خونس.

مرسی عزیزدلم پس ۱۱بار ایت الکرسی بخونم ویبار۴قل ❤🙏

اراده نداره نمیتونه یکبار برگشتم ب زندگی باز با دختره بود. اصلا نمیتونه با من زندگی کنه کلا بیرون از ...

بله گلم

عزیزم تا هوالعی العظیم میتونم بخونم یا تا آخرش خالدون بخونمش ؟

سلام عزیزم. تا آخرش. 

گلم اگر می تونی نماز شب هم گاهی وقتا بخوون عجیب معجزه می کنه و زندگی و روحیه و شخصیت خودت را هم خوب و سرشار از آرامش می کنه.

با مادرت هم تا می تونی کنار بیا. آه و ناراحتی مادرها حتی به ناحق هم زندگی آدم را داغون می کنه برای همین تو قرآن خدا گفته حتی اوف هم به مادر و پدرت نگو...

اغلب مادرهای همه ما از نظر روحی روانی بیمار و ناآگاه و نادان هستند و چه بسا زندگی ماها را به آتش کشیده اند

نباید بهشون اجازه دخالت بدیم و افسار زندگی مون را بهشون بسپاریم ولی نه با بدی، با احترام و محبت

اشتباهاتشون را باید ببخشیم و فراموش کنیم و  باشون مدارا کنیم اما نگذاریم زیاد از زندگی هامون سر دربیارند یا بهشون اجازه دخالت ندیم.

با مدارا و محبت و گذشت با پدر و مادرت برخورد کن تا زندگیت سامان بگیره و روی آرامش را ببینی...

به خاطر خدا کا چنین دستور داده 

با خدا معامله کن 

بگو مادرم به من بد می کنه ولی چون تو گفته ای تحملش می کنم در عوض تو هم زندگی من را سر و سامون بده و من را به آرامش برسون

موفق باشی عزیزم

سلام عزیزم. تا آخرش.  گلم اگر می تونی نماز شب هم گاهی وقتا بخوون عجیب معجزه می کنه و زندگی و ر ...

مرسی ممنون عزیز دلم . کینه قلبمو گرفته باهاش قهرم خیلی راحتم انگار ندارمش . اگر خونه جدا داشتم آق هم نمیشدم . چون جلو چشمشم هم اون اذیت میشه هم من . دعا کن برام یه خونه برام جور بشه تا ازین بدبختی بیام بیرون 🙏❤🌹

عزیزم

کینه را از قلبت بیرون کن

همین کینه و نفرت اونم از مادر دمار زندگی خودت و بچه هات را درمیاره

از مشاور کمک بگیر که بتونی ببخشیش

بخشیدن به معنی این نیست که باهاش صمیمی بشی یا همه حرفی بزنی

بخشیدن به این معنی که بپذیری مادرت یه روانی و مریض و فرد نادان است و خیلی از رفتارهاش دست خودش نبوده با خودت بگو:

گرچه زندگیم را تباه کرده ولی من می بخشمش تا قلبم را از فکر و نفرتش خالی کنم و رها بشم و دیگه از نفرتم یا کارهایی که به سرم آورده حرف نمی زنم.

ببخشش و در حد یه سلام و علیک باهاش حرف بزن وتمام

مشکل تو تا نبخشیش حل نمیشه

و روز به روز اوضاعت بدتر میشه گلم

سعی کن ببخشی و گذشته و کارهای مادرت را فراموش کنی

قلبت را از نفرتش پاک کن تا خدا نور محبتش را به دلت بپاشه و زندگیت را سرشار از نور و محبت و باوفایی کنه

موفق باشی عزیزم

عزیزم کینه را از قلبت بیرون کن همین کینه و نفرت اونم از مادر دمار زندگی خودت و بچه هات را درمیاره ...

ممنون گلم. میبخشمش ولی ب خدا واگذارش میکنم . الهی خیر ببینی با حرفات خیلی امید گرفتم‌. آره من هروقت میبخشیدمش میرفتم باهاش صمیمی میشدم دوباره بهم نیش میزد با حرفاش. ی جوری با دیگران حرف میزنه اعتماد ب نفس منو خورد میکنه ک ب خودم شک پیدا میکنم.من خیلی ساده ام از سادگیم مادرم وبقیه سواستفاده میکنن .الان مادر من فرقی با دشمنم نداره. حرفای خوبشم ب چشمم نمیاد.💔 

🙏🙏🙏🙏🙏🌹

آره عزیزم

من شک نکردم که بیشتر گرفتاری هات به خاطر همین نفرتته

ببخشش و به خدا واگذارش کن

ولی دیگه تو ذهنت و قلبت بهش فکر نکن نه به کارهای امروزش نه به جفاهای گذشته اش...

ولی باهاش صنیمی نشو

در حد یه سلام علیک و احترام خشک و خالی...

ولی اصلا باهاش صمیمی نشو و باهاش از اهداف و کارهات نگو که با هم قاطی بشید و بعد دعواتون بشه و کار به بی احترامی برسه

هر وقت تونستی به صورت کامل فکرش را از ذهن و قلبت بیرون کنی و ببخشیش بعد ذکر و دعا و مناجات هات اثرگذار میشه

و خدا کمکت می کنه

تو اینترنت بزن چطور باید ببخشیم و رها بشیم

اگر فایل و فیلم یا مقاله اومد بخون و عمل کن

از مشاور تلفنی هم کمک بگیر که بتونی ببخشیش

موفق باشی عزیزم

التماس دعا