2777
2789
عنوان

با ادم بد دل باید چه کرد 🙄☹😕

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۱ مگه عقد میکنن؟

۳ماه میرفتیم دادگاه تا برگه دادن بهمون تونستیم عقد کنیم فکر کن من الان ۲۰ سالمه ۸ساله ازدواج کردم وقتی به این حرف میرسم افسردگی میگیرم

💫پایان شب سیه سفید است💫

اولا خیلی شرایط سختی داشتی ‌وناراحت شدم به جای بچگی و‌ نوجوانی درگیر چه چیزهایی بودی ولی به نظر من با صحبت های که در مورد خونوادت کردی سخت راضی به طلاق بشن به نظرم از همین خیانتش استفاده کن تا خونوادت دستت باشن برا اثباتشم‌ به شوهرت بگو‌بیا میخوام باهات صحبت کنم و از مشکلاتت بگو‌و حرف و بکش به قضیه خیانت و کاری کن اعتراف کنه به کارش و صداشو ضبط کن به دردت میخوره هم برا دادگاه و طلاق و‌هم مجاب کردن خونواده خودتو و شوهرت راستی همسرت چند سالشه؟ 

برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣
اولا خیلی شرایط سختی داشتی ‌وناراحت شدم به جای بچگی و‌ نوجوانی درگیر چه چیزهایی بودی ولی به نظر من ب ...

حالا کلن هر پدر مادر برای خراب شدن زندگی بچش راضی نیست اما بازم مجبور به زندگیم نمیکنن دقیقا حرفات درسته شوهرم ۳۱ سالشه ۱۱سال ازم بزرگتره

💫پایان شب سیه سفید است💫
اولا خیلی شرایط سختی داشتی ‌وناراحت شدم به جای بچگی و‌ نوجوانی درگیر چه چیزهایی بودی ولی به نظر من ب ...

ولی درکل شوهر من ادم فوق العاده بد اخلاقی هم هست خیلیم بد دهنه هروقت میام باهاش صحبت کنم که زندگیمو درست کنم سریع میزنه به سرصدا کردن و هیچ وقت هم حق به من نمیده انقدر داد بیداد میکنه که چی نمیزاره باهاش صحبت کنی اصلا منطقی نیست 

💫پایان شب سیه سفید است💫
حالا کلن هر پدر مادر برای خراب شدن زندگی بچش راضی نیست اما بازم مجبور به زندگیم نمیکنن دقیقا حرفات د ...

ببین وقتی ۱۱سالگی قبل پریودت عروس کردند باید بدونی قضیه خیلی جدی تر از این حرفاست و عقایدشون متفاوت هست و سخت تر از خیلیا راضی به طلاق میشن دست پر بری خودت راحت تری ولی اگه قصدت طلاقه قبل این که شوهرت بدونه با خانوادت صحبت کن و تاییدشونو‌ بگیر قهر کنی و برس برا طلاق و خونوادت دستت در نیان شرایطت خیلی سخت تر میشه و میدونم برا شوهرت بازتر میشه

برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣
ولی درکل شوهر من ادم فوق العاده بد اخلاقی هم هست خیلیم بد دهنه هروقت میام باهاش صحبت کنم که زندگیمو ...

من نگفتم منطقی باهاش حرف بزن گفتم صداشو داشته باش همین فحش و دعواشو و واکنش به خیانتش خیلی مهمه 

ببین وقتی ۱۱سالگی قبل پریودت عروس کردند باید بدونی قضیه خیلی جدی تر از این حرفاست و عقایدشون متفاوت ...

ولی خونواده من اصلا مذهبی نیستن ها به هیچ عنوان مانتویی هستن همشون خیلیم بروزن اما بابام در این مورد که دختراشو زود عروس کرده اشتباه کرد و الان هم خودش پشیمونه از این کارش 

💫پایان شب سیه سفید است💫
درسته

عزیزم ببین وقتی بچه نداری طلاق بکیرمنم شرایط تورو دارم هم بددله هم بددهنه دهن بینه دست بزنش هم که نگم ولی من دوتا بچه دارم وشرایظ طلاق ندارم اینم بدون بهتر نمیشه که بدترمیشه پس خواهرانه می‌خوام تموم کن نذاربعدا بچه دارم هم بشی مشکلاتتان صدبرابرمیشه ومجبوری بسوزی وبسازی

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭