2777
2789
عنوان

پیش دبستانی ۲ امسال اجباری یا نه؟

228 بازدید | 15 پست

دوستان دخترم امسال باید بره پیش دبستانی ۲ ولی دلم با توجه به شرایط راضی نیست. از پارسال دو بار هممون کرونا گرفتیم و همش استرس دارم. میخوام بدونم امسال پیش دبستانی ۲ اجباری یا نه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرتون سال بعد به مشکل نمیخورن؟؟

در تمام کشور از نظر اموزشی هیچ کجا مملکت ، پیش ۲اجباری نیست

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اجباری که نیست اما اونوقت کلاس اولش سخت میشه.

مگر اینکه با تی وی یا هر روش دیگه باهاش کار کنی

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
من زیاد تو خونه باهاش کردم. شما هم حتما تو خونه باهاش کار کن .اصلا عقب نمیفته.حتی جلو هم میزنه.

منم کتاب گاج باهاش کار کردم ولی شیطون شده تازگی ها حرف گوش نمیکنه. میپره تو حرفام.  شلوغی میکنه.

دختر من متولد ۱۷/ ۶/ ۹۶ هست  مدید مهد .فت باید ب ه پیش یک اما مدیر ندرسه گفته باید بره پیش دو & ...

پیش ۲

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
اجباری که نیست ولی برای ثبت نام کلاس اول بعضی از مدرسه ها گیر میدن و شاید ثبت نام نکنند

شنیدم غیر انتفاعی ها برای کلاس اول شهریور بچه هارو یه ماه جلوتر میگن بیان مدرسه باهاشون پیش کار میکنن.