2777
2789
عنوان

مشهور شدن در فضای مجازی

247 بازدید | 14 پست

سلام دوستان امیدوارم حال همتون خوب باشه💓

ممنون میشم نظرتونو به اشتراک بذارین تو این پست🙏

شما توی فضای مجازی (اینستا و یوتویوب و...) بیشتر چه موضوعاتی رو میپسندید و نگاه میکنین؟

بنظرتون اگه یکنفر توی فضای مجازی خیلی مشهور بشه(نه به چیزای بد مثل دنیا جهان بخت و اینا. واقعا محتوای خوب و بحث برانگیزی داشته باشه) با چه محتوایی میتونه بیاد بالا؟

اونایی که یوتویوب هم زیاد میرین بنظرتون کدوم محتواها بیشتر طرفدار دارن؟ توی حوزه های بازی و گیمینگ یا فیلم کوتاه یا ری اکشن به فیلمای دیگران؟

کلا نظرتونو راجب چیزایی که میبینین و دنبال میکنین بگین و اگه سنتون هم بگین ممنونتون میشم❤

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط عبی و زنش  😂😂😂

فان بود الان ی سریا نگین احمق هارو معروف نکنیم  

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

من هنرمندایی که با کارای هنریشون مشهور میشنو دوس دارم

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
دنیا جهان بخت مگه بده 

خودشو که نمیدونیم نمیشناسیمش بنده خدا رو😅

ولی محتواش محتوای جالبی نیست و زیاد بحث برانگیز نیست نهایتا یکی دوثانیه مردم راجبش حرف میزنن تو فضای مجازی اونم بیشترش فحاشیه😑

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

والا من بیشتر یوتیوب استفاده میکنم 

خو بیشتر یه بستر برای کلیپهای آموزشی هست 

ولی اونقدر کلیپهای چرت و پرت بی محتوا از یه سری آدمای بی سواد (البته بلا نسبته یوتوبر های بااستعداد)طرفدار داره ک 

کلیپهای آموزشی نداره  

یه سری مشنگ شدن شاخ مجازی 😐

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

من خودم ویگ شو تئوری توطئه دوست دارمممم

خودم این بلاگر ها هم حمایت میکنم 

از آدم هایی که دنبال کسب درآمد آن هم متنفرم‌ یا زیاد خودنمایی میکنن

از علی شکیبا خیلی خوشم میاد 

💜𝙰𝚛𝚖𝚢 𝙱𝚃𝚂 𝚏𝚘𝚛 𝚎𝚟𝚎𝚛

کیلیپ میکس فیلم با ریتم همااااهنگ

کلیپ آهنگ زیااااد دیدم  از کنسرتا  که زیرش خودشون متنک مینیویسن

و سرگرمی   مثلا از این صدا رو مخا  صابون خورد میکنن   پلاستیک میریزن تو دستگاه

و از این عکس نوشته حقا  یا اینا که درباره یه فیلم اومده فیها خالدونشو درآورده