2777
2789
عنوان

رمز گوشی

90 بازدید | 4 پست

سلام دوستان خوبین تو رو خدا یه راهنمایی منو بکنید دارم دیوونه میشم ، شوهرم جدیدا رفتاراش مشکوک شده خیلی بداخلاق عصبی یکسره لجش که دربیاد فحش میده و داد میزنه اصلا ادب و احترام و حرمت نگه نمیداره هرچقدر باهاش حرف میزنم ، متن روانشناسی میفرستم،کلیپ میفرستم حتی قهر میکنم بی فایده س. یه دختر یکساله هم داریم که از موقعی که دنیا اومده کلا بیشتر با شوهرم سر هر موضوعی بحثمون میشه و اصلا نه کمکم میکنه نه درک تو بچه داری،  تمام مسئولیت بچه و خونه داری با خودمه.خیلیم همش بهش گوشزد میکنم فایده نداره.اینارو گفتم که شرایطمو بدونید ، و اینکه بخاطر بدهی مالی زیادی که بالا آورد خونه ی ۴میلیاردی مون رو فروخت و الان این ماه اسباب کشی دارم میخوایم بریم اجاره نشینی،مبلغ گفتم که بدونید در این حد بدهی زیاد بالا آورده 

ادامه ش : حالا امروز سرش تو گوشی بود خیلی یهویی به سرم زد ببینم داره چیکار میکنه رفتم گفتم گوشیتو بده لازم دارم گفت باشه الان کار دارم بهت میدم منم نشستم کنارش ، یهو دست و صداش شروع به لرزیدن کرد، الکی از این برنامه به اون برنامه میرفت، گفت کارم طول میکشه برو بهت میدم ، گفتم اشکال نداره میشینم انجام بده یهو پشتشو به من کرد ولی دیدم رفت پیامک هاشو پاک کرد، یه نفر بود همون لحظه م داشت تند تند پیام میداد، دیگه هرکار کردم با مغلطه و سیاست و سروصدا گوشیشو نداد بهم، منم هرچی تو ذهنم گذشت بهش گفتم و رفتیم با دخترم خونه مامانم، شب که اومدم گوشیشو برداشتم کلا رمزتو عوض کرده، دارم رواااااانی میشم فقط که اون کی بود پشت خط

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.