2789

من از ی پسری ۸ماه پیش جداشدیم ، (سر گیردادنای منن ، کنترل کردنش ، غرزدنم چرا ال کردی فلان )

جدا شدیم و دوهفتع بعد جداییمون اون خاست برگرده ب بهونه های مختلف  تا همییین الان ، اما من یسری ترسا داشتم ک مث قدییم اونکارارو انجام بده ... اما بعد از این همه مدت دیدم بدون اون نمیتونم 😔 حتییی ی پسری اگ تو خیابون بیاد سمتم میترسم ، هیچ کس غیر از این چشام ندید....

الان بعد از ۸ماه ذوباره باهم شدیم .. اونم خ تغییر کردی رفتارایی ک میدونه من ناراحت میشمو انجام نمیده ، منم هم ‌...

اما ی مشکلیع ب دلایلی موقتا مجبورشدیم از اون شهر بیایم ی جای دیگ .منم مجبورم تابع خانواده باشم خیلی گریه کردم ک نریم ، اونم کلی ازم خاست ک نظر خانوادمو عوض کنم اما نشد ک نشد ....

دارم از درد میمیرم از اینک دیگ توی اون شهری ک اون هس، من نیستم ( نمیتونم اینجا نفس بکشم ) 

میترسم ک فراموشم کنه ، میترسم این جدایی شهر مارو دوباره جدا کنه 

بنظرتون جدایی میاره شهر ؟؟؟ چیکا کنم چجوری نظرم تاثیری نزاره تو رابطمون ؟؟

آی اَم

خب دوری ک روی روابط تاثیر میذاره

اما اگه واقعا همدیگه رو بخوایید بازم واسه هم میمونید

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قراره با جدا بودن شهر بینتون جدایی بیوفته ک بیوفته خیلی بهتره. ببین این عشقا پوچه همش پوچه دیدم ک میگم تو رابطه خودم بودم همش الکیه دوست داشتن پسرا ب شدت دروغه بفکر هوسن 

‌ مَن بآختَن رو بَلَد نیستَم . . !
خب دوری ک روی روابط تاثیر میذاره اما اگه واقعا همدیگه رو بخوایید بازم واسه هم میمونید

روی من ن . اما فک میکنم روی اون تاثیر بزاره .. اخه من دیگ ب چ دردش میخورم !!!

آی اَم
روی من ن . اما فک میکنم روی اون تاثیر بزاره .. اخه من دیگ ب چ دردش میخورم !!!

اون موقعه ب درد هوسش میخوردی؟ 

پس خاهر من جدا شو سریع پا بزار رو دلت بهتره تا یک عمر پیشمانی عشق پسرا هم دروغه اینو گفته بام بهت هی نرو تو رابطه 

نمیدونم خب میشه بیاد بهت سربزنه

مطمئن باش اگه بخادت بالای قله ی قافم ک بری دنبالت میاد

اگه نیومدوفراموش کردبدون اصلا نمیخاسته

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧

واقعااا؟ قصدتون ازدواجه؟

اره چندماه یبار میتونیم همو ببینیم فقط 

نه من قصد ازدواج ندارم کلا

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
اگه قراره با جدا بودن شهر بینتون جدایی بیوفته ک بیوفته خیلی بهتره. ببین این عشقا پوچه همش پوچه دیدم ...

میدونم ممکنع پوچ باشه . اما دوباره سوختنو میخام بجون بخرم 😔

آی اَم
نمیدونم خب میشه بیاد بهت سربزنه مطمئن باش اگه بخادت بالای قله ی قافم ک بری دنبالت میاد اگه ن ...

اونک من دوهفته ای بار میریم اونشهر میتونم ببینمش . اما همین روابط روز مره رو میگم

آی اَم
میدونم ممکنع پوچ باشه . اما دوباره سوختنو میخام بجون بخرم 😔

من عاشق یکی بودم ک خیلی ادعاش میشد میخادم منم باور کردم 

بعدش فهمیدم ک از خودش حروم زاده تر نیست رفته بود ب رل جدیدم ک الان ندارمش گفته وبد ببر لختش کن فیلمشو بگیر  اینو شنیدم. دوس پسر جدیدم گفت دیدی سنگ کیو ب سینه میزدی   آبروم رفت جلوش    همون سنگو زد تو سرم بی خانواده البته ک من نمیزارم این چیزا پیس بیاد ولی از اون موقعه هیچکسو  نیوردم تو زندگیم و ب هیچکس اعتماد ندارم  هیچکسم دوست ندارم 

اونک من دوهفته ای بار میریم اونشهر میتونم ببینمش . اما همین روابط روز مره رو میگم

نمیدونم والا

ان شاالله ک اینجوری ک میگی نباشه ومث همیشه گرم باشین

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧