2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم روزی س بار به بچش....

974 بازدید | 59 پست

دوقطره چکون استامینوفن میده😭.ک بخوابه.س ماهشه

بچه ها این بچه دلپیچه و یبوست داره.چون خواهرشوهرم شیرخشک بهش میده.مثلا برا۹۰سی سی اب ۶قاشق میریزه میگه تا تپل بشه.خیلی ورم کرده.دوماهگیش۷کیلو بود

بعد بچه بخاطر یبوست و دلپیچه گریه میکنه این میگه داره بهونه میگیره دوقطره چکون استامینوفن بهش میده بچه ۷.۸ساعت میخوابه.روری س باااااار استامینوفن میده

خیییییلی دلم میسوزه.خواهرشوهرم خیلی بدجنسه اما بچشو دوس دارم عین بچه خودم چون شیرش دادم.هر چیم بهش گفتم نکن بدش اومد.بنظرتون چیکار کنم😭دلم واس بچه کبابه.از الان میشونتش و سعی میکنه ایستاده نگهش داره ب زوووووووور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدبخت به بچه 

وقتی عرضه ندارین مادر بشین بچه نیارین 

خب چرا زجرش میده 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

😱😱😱😱این زن دیوانسسسسسسسسس 

چند سالشه؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

حرص نخور بچه ی خودشه 

دگ وقتی تذکر دادی موثر واقع نشده مسئولیتی گردنت نیس

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔