2777
2789
کیف پول

اره راست میگی مرسی 

برای موفقیت درسی دفتر و خودکار خوبه؟

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 
کیف پول بخر یا پول قلابی 

مرسی😘

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه برا حرف زدن؟؟؟

ببخشید اشتباه نوشتم تایپیک رو اشتباه اومدم  

ما رسم داریم اگه بچه حرف نمی زنه نیتمون رو روی کاغذ می نویسیم بعد با گلاب میشورم میدیم اب روان برای پسر عمه مامانم این کارو کردیم ماه صفر قبلی آخر ماه صفر تته پته میکرد اول همین ماه صفر کامل میتونه حرف بزنه

ایشالله خدا حاجتتون رو بد ه

بله

🤗مرسی

من سه سال به دخترم تخم بلدرچین دادم چطور ممکنه مریض بکنه؟

نمیدونم ...

ولی دیگه ما اصلا هیچ وقت تخم بلدرچین نمیخریم 

داداشم بدبخت خیلی زجر کشید ...

خداروشکر الان سالمه  

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!