2777
2789
عنوان

بارداری

119 بازدید | 18 پست

سلام خانوما کسی بوده غربالگری اولش مشکل نداشته باشه سونو مشکل نداشته باشه ولی غربالگری دوم مشکل داشته باشه و ریسک انتی من یک پنجم خیلی زیاده . سلفری دادم . دکترم احتمال سقط داده. هنوز جواب سلفری نیومده هفتمم زیاده ۱۷هفته ۵ روزم . کسی بوده اینجوری باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دومه . مشکل داره انتی ریسکش خیلی زیاده

به یکی از اقواممون هم همینو گفتن ولی بچش سالم به دنیا اومد 

من هنوز هفته دیگه مخوام برم غربالگری اول ولی اصلا دومی رو نميرم. .خیلی آدمو ناامید می کنن

به یکی از اقواممون هم همینو گفتن ولی بچش سالم به دنیا اومد  من هنوز هفته دیگه مخوام برم غربالگ ...

واقعا انشالله برامنم همینطور باشه. منم اولم مشکلی نداشت دومی اینجوری شد ینی دارم از استرس میمیرم ۲۷ ام تازه جواب آزمایش سلفری میاد دعا کن برام خواهر

واقعا انشالله برامنم همینطور باشه. منم اولم مشکلی نداشت دومی اینجوری شد ینی دارم از استرس میمیرم ۲۷ ...

امیدت به خدا باشه.. من که میگم سالمه. . به آبجیم گفتن بچت مشکل مغزی داره ولی خداروشکر بچش از همه باهوش تره

ب جواب آزمایش سلفری اعتماد کن این غربالگریا خیلی استرس میدن ادمو من غربالگری اول ی نمودار بود نقطه کاملا تو محدوده خطر بود انقد استرس گرفته بودم دکتر میگف چیزی نیس

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

امیدت به خدا باشه.. من که میگم سالمه. . به آبجیم گفتن بچت مشکل مغزی داره ولی خداروشکر بچش از همه باه ...

ای جان خداروشکر خدانینی ت رو برات حفظ کنه صحیح و سالم دنیابیاد بغلش بگیری مرسی ازت 😍❤

ب جواب آزمایش سلفری اعتماد کن این غربالگریا خیلی استرس میدن ادمو من غربالگری اول ی نمودار بود نقطه ک ...

سلفری دادم جوابش نیومده دکتر من گف بچت ب احتمال زیاد سندرم😔 خیلی ناامیدم کرد  آخه عدد انتی آزمایش خیلی ریسکش زیاده یک پنجم. برا شما سلفری دادین خوب بود؟؟؟

ای جان خداروشکر خدانینی ت رو برات حفظ کنه صحیح و سالم دنیابیاد بغلش بگیری مرسی ازت 😍❤

قربونت عزیزم..دستت رو بذار روی شکمت تا جایی که می تونی هر روز صلوات حضرت زهرا براش بفرست.. منم برات آیت الکرسی می خونم

سلفری دادم جوابش نیومده دکتر من گف بچت ب احتمال زیاد سندرم😔 خیلی ناامیدم کرد  آخه عدد انتی آزم ...

بیشتر مواقع سونو خطا میده. .اصلا استرس نداشته باش.. به خودت برس.. ذهنتو درگیر نکن