2777
2789

کسی مشاور و روانشناس کودک خوب سمت خیابون پیروزی میشناسه بهم معرفی کنه

برای بچه هفت ساله میخوام

ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلتون چیه?

مشکلم اینه که پسرم شدیدا اضطراب دور شدن از ما رو داره

از روزی که رفت مدرسه همه ش استرس داره که شاید دنبالش نریم!

حتی دستشویی میرم نگرانه!

دایم استرس داره که ولش میکنیم

با اینکه تا حالا اصلا جایی برای مدت طولانی تنها نذاشتیمش

اما یه مشاور حضوری میخوام

راحتترم اینجوری

مشکلم اینه که پسرم شدیدا اضطراب دور شدن از ما رو داره از روزی که رفت مدرسه همه ش استرس داره که شاید ...

چون کلا یکبار مشاوره رفتم اونم بخاطر پسرم بود جای دیگه سراغ ندارم وگرنه بهت میگفتم بری

مشکلم اینه که پسرم شدیدا اضطراب دور شدن از ما رو داره از روزی که رفت مدرسه همه ش استرس داره که شاید ...

من پسر خالمم اینطوری بود کلا یه اختلاله به اسم اختلال جدایی کودکان تا جایی که یادمه پیش دکتر آمنه ذاکری میرفتن و نوروفیدبک درمانی میکرد

خانم دکتر طاهره امینی 

با توجه به توضیحاتی که دادید، به نظر می‌رسد پسرتان دچار اضطراب جدایی شده است. این حالت در برخی کودکان به‌خصوص بعد از شروع مدرسه رایج است، حتی اگر قبلاً تجربه‌ی تنهایی نداشته باشند.

این اضطراب بیشتر از آنکه ناشی از تجربه‌ی واقعی رها شدن باشد، نتیجه‌ی احساس ناامنی در موقعیت‌های جدید است.

چند نکته برای کمک به او:

1. اطمینان‌بخشی مداوم و پیش‌بینی‌پذیری
    هر بار که از او جدا می‌شوید، دقیق بگویید کی برمی‌گردید و به وعده‌تان عمل کنید. تکرار این تجربه باعث می‌شود اعتمادش تقویت شود.
  2. تمرین‌های کوتاه جدایی
    از جدایی‌های چند دقیقه‌ای در خانه شروع کنید (مثلاً در اتاق دیگری باشید) و به تدریج زمان را بیشتر کنید تا یاد بگیرد که همیشه بازمی‌گردید.
  3. آیین خداحافظی ثابت
    یک جمله یا حرکت مخصوص (بغل، بوس، یا دست دادن) داشته باشید که همیشه قبل از رفتن انجام دهید تا برایش حس امنیت ایجاد کند.
  4. تأیید احساساتش
    به او نگویید “نترس” یا “چیزی نیست”، بلکه بگویید: «می‌دونم وقتی من نیستم دلت برام تنگ میشه، اما مطمئن باش که برمی‌گردم.» این باعث می‌شود احساسش معتبر شمرده شود.
  5. همکاری با مدرسه
    با معلمش صحبت کنید تا در روزهای ابتدایی بیشتر توجه و حمایت نشان دهد.