2777
2789
عنوان

خانوما بیاین لطفا

136 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها ما دوماه شاید فقط 4بار رابطه داشتیم...شوهرم قرص اعصاب مصرف می‌کنه...واصلا سمتم نمیاد..میگه بخاطر قرص هایی که میخورم...یکماه پیش دکتر بهش یکسری قرص داده برا استرس و اینا...بنظرتون مشکلی هست یا داره راست میگه...حساس شدم فک میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر کم?طبیعیه ینی

منم یه زمانی قرص اعصاب مصرف میکردم 

دکتر وقتی عوارضشو گفت کم شدن میزان میل جنسی هم جزشون بود

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
انقدر کم?طبیعیه ینی

اسم قرصش چیه؟؟

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
یکی دوتا نیست...چن تاس و نمی‌دونم.باید امشب چک کنم 

والا یه قرصی بود منم میخوردم ..میلو به شدددددددددددت کم میکرد

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........