2777
2789
عنوان

زندگی با مرد کنترل گر!

5614 بازدید | 93 پست

به نظرتون مرد کنترلگر چطوریه؟ چ ویژگی هایی داره؟ اینکه بهتون بگن حتی برای کار حق ندارین با هیچ مردی ارتباط داشته باشی رو چ میدونین اینکه سر هرچیزی بحثتون بشه حتی ندونین دوسش دارین یا ن یه زمانی اره ولی دوساعت بعدش ک هی باز روی خودش رو نشون میده دوسش نداشته باشین شما اینارو نشونه دوست داشتن یا نداشتن میدونین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد کنترل گر زندگی رو نابود میکنه خواهرانه بهت میگم طلاق 

مراحل اشناییه ولی دودلم خیلی گیر میده اگر با یکی حرف زدم میگه خیانته من با هیچ دختری حرف نمیزنم چطو تو حرف بزنی اگر به همکار اقام گفتم چای بده بهم میگه روشون رو باز میکنی من نمیدونم حتی باید چی بگم اگر یکی برای رابطه بهم پیشنهاد داد میگه خودت سنکین نیستی!

این اسمش کنترل  گر نیست ...اینا شکاک بد دل هستن

لطفا اقایون وقتی هیچ اگاهی در این موضوع ندارن نظر ندن شکاک یه احساس کنترل گری یه واکنش هست  خود خانوم های فمنیست در این مورد اطلاعات دارن

🇰🇷یه ۱۵ ساله خوشگل
بستگی به شخصیت خودت دارت  شوهر من عین فیلم ملی هست  تا حدی زیادی تونستم قلقش بدست بیارم& ...

اینم همینطوره خیلی بد دل به همه بد بینه یه لباس نمیتونم بپوشم میگه پوشنده نیست نمیدونم سنگین نیستی اینطوری و هزار یک حرف دیگه

مراحل اشناییه ولی دودلم خیلی گیر میده اگر با یکی حرف زدم میگه خیانته من با هیچ دختری حرف نمیزنم چطو ...

اوه اوه اگه مراحل اشنایی هستی بهت توصیه میکنم حتمابرین مشاور قبل ازدواج اونا قشنگ روشنت میکنن ولی در این حد بگم پیررررت میکنه سر چند سال

در ‌کنارش آرامش داری؟ خوشحالی؟ ببین دلت چی میگه؟

من که نمیتونم تحمل کنم بلاخره مطمئن هستم یکروز تحملم تموم میشه حالاشما هم بخودت رجوع کن و با خودت رو راست باش 

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
شوهر من هم اینطوریه ولی من زیر بار نمیرم انقدر برعکسش عمل کردم که الان خودشو زیاد خسته نمیکنه😂😂

خب ما دعوا میکنیم من عصبی میشم میگم وقتی الانش اینطوریه پس فردا چطوری میشه هر حرفی هم میزنم میگه دوستت دارم میخام فقط برای خودم باشی هر کاری بکنم گیر میده و بدم میاد 

بهم گفت اکر نمیدونم با مرد دیگه ای حرف بزنی باش بری بیرون کاری باشه حتی اول تورو میکشم بعدش اونو جدیدا هم خو فهمیدم شاید بزنه هم حتی ولی میگه ن و اینا ولی حس میگنم عصبی بشه میزنه!