2777
2789

بچه ها من قبلا نامزد کردم و جدا شدم ول دخترم و شناسنامه ام سفیده ، سه سال پیش با ی پسره اسنا شدیم که همه چیو بهش گفتم ، خیلی قهرو اشتی داشتیم همه اسهم از سمت من بود چون مینرسیدم از ازدواج و همش فکر میکردم باز جدا میشم ، از طرفی ام قیافه و هیکل پسره بدلم نمینشست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد سه سال و کلی دل شکوندن بازم اومد سمتم و گفت دوستم داره، وضعیت مالیش خوبه ، چند بار رفتیم بیرون و من بازم فهمیدم دلم بهش نیست و نمیتونم عاشقش باشه ، اینو بهش گفتم و اون بازم گفت دلمو هی میشکونی ولی من دوستت دارم 

الان بلاکش کردم و میدونم ک از دستم ناراحت شده 

بنظرتون چشممو رو اینکه از ته قلب دوسش ندارم ببندم؟چون گذشتمو میدونه و وضعیت مالیش خوبه ، دوست داشتنو فدای اینا کنم؟

بعد سه سال و کلی دل شکوندن بازم اومد سمتم و گفت دوستم داره، وضعیت مالیش خوبه ، چند بار رفتیم بیرون و ...

من وقتی ۱۵ سالم بود دل یه پسرو بدجور شکستم تو تاپیکامم بود اون آقا انقدر وضعیت روحیش بد شد که اون موقع دانشجو بود بزور درسشو تا لیسانس خوند و تازه خبر رسیده که با دختر خالش ازدواج کرده

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست  
من وقتی ۱۵ سالم بود دل یه پسرو بدجور شکستم تو تاپیکامم بود اون آقا انقدر وضعیت روحیش بد شد که اون مو ...

من میترسم اهش دنبالم باشه 

ولی واقعا کنارش یه ادم عصبی ام ، حرفشو نمیفهمم ، درحالی ک با بقیه اینحوری نیستم 

خب منم حق اینو دارم کسی که دوسش دارمو انتخاب کنم ، غیر اینه؟

اونم کسی که دوسش داشت رو انتخاب کرده بود..‌.کاش با زبون شیرین بهش میگفتی و توضیح میدادی

اونم کسی که دوسش داشت رو انتخاب کرده بود..‌.کاش با زبون شیرین بهش میگفتی و توضیح میدادی

گفتم بخدا ، ولی اصلا نمیفهمه ، همش میگه دلم برات تنگ شده بیا ببینمت ، منم گفتم اگر میخوای منو بیا خاستگاریم تا بعد ماه صفر ، اما باز هی میگه بیا بیرون دلم برات تنگ سده منم ناخوداگاه وقتی بااین ادم حرف میزنم اعصابم خورد میشه و دست و پام میلرزه از عصبانیت

گفتم بخدا ، ولی اصلا نمیفهمه ، همش میگه دلم برات تنگ شده بیا ببینمت ، منم گفتم اگر میخوای منو بیا خا ...

خب دیگه گفتی نرو پیشش که امید پیدا کنه همینطور ازش دور بمون