2777
2789
عنوان

باشعور باشیم

105 بازدید | 16 پست

هر کس بینیش عمل داره به خودش مربوطه هرکس عمل نیست بازم محترمه دلیل نمیشه تویی که بینیتو عمل نکردی بیای به بقیه بی احترامی کنی اصلا در حدی نیستی بخای حرف مفت بزنی از این به بعد هرجا ببینم کسی بخاد چرت بگه جوابشو میگیره .طرف تاپیک میزنه چند نفر دیگم میان میگن وای آره دماغ عملیا   ادا تنگا رو درمیارن آخ و اوخ میکنن جاهلن احمقن اعتماد به نفس ندارن تعمیری ان فلانن بابا بتوچه سرت رو بکن تو زندگی خودت عادت کردین به نظر دادن راجع به چیزی که بهتون ربط نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا پول ندارن عمل کنن حرص میخورن

نخیر پول دارن احتیاجی به عمل ندارن 

ولی قرارم نیست کسی مسخرشون کنه از جمله پول نداره 

دماغش زشته 

همه بینی ها اندازه نخود شما چرا عمل نمیکنی 

همونطور که استارتر داره میگه عمل به کسی ربطی نداره غیر عملم به کسی ربطی نداره 

#یطرفه باشعور نباشید

من عمل نکردم و دوست ندارم ولی نباید بگم هرکی عمل کرده فلان بهمان چون نزدیک ترین فرد زندگیمم عمل کرده ...

هر کسی باید حد خودشو بدونه و درباره ظاهر کسی نظر نده بهترین کارو میکنی👌

نخیر پول دارن احتیاجی به عمل ندارن  ولی قرارم نیست کسی مسخرشون کنه از جمله پول نداره  دم ...

کسی کاری بهشون نداره هر کسی مسخره میکنه حقشه جوابشو بشنوه وگرنه تو هر خانواده ای دوست آشنا همه جوره عملی بی عمل هست خیلیاشون البته باشعوران