2777
2789

شما وقتی بچه دار میشین، بعد چند سال میفهمین بچه تون مثل خودتون قد کوتاه در اومده، عذاب وجدان نمیگیرین؟؟؟

لطفا کسی نیاد شعار بده و توهین کنه، من قصد ندارم اینجا به خانم های کوتاه قد توهین کنم، فقط میخوام بگن آره یا خیر؟؟ و دوست دارم از احساسشون بگن نسبت به این موضوع، آخه قد جز ویژگی هایی هست که خیلی روی زندگی پسر یا دختر تاثیر میذاره، خودم بلند قدم و در زندگی هیچوقت پیش یه آدم کوتاه قد بحث قد رو پیش نکشیدم و فکر نکردم برتری دارم به یه آدم کوتاه قد.لطفا بلند قدها نیاین نظر بدن، با احترام به همه شما  

الان دیگه هورمون رشد میزنن اگه تا ۱۵ سالگی زیاد رشد نکنن

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم قدموکوتاهه شوهرم‌کوتاهه انشالله پسرام قدشون کوتاه نشه الیته من تو خانواده پدریم فقط من قدم کوتاهه  احتمال داره پسرام قدشون کوتاه نشه نمیدونم واقعا از چندسالگی میشه فهمید

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

یه بحثی هست اونم اینکه تو اون خانواده قطعا پدران و مادرانشون و خیلی قبل تر از اون ها هم قداشون در همون اندازه هستش.پس زیاد براشون سخت نیس.مثلا ما یه فامیل دوری داریم که خانومه قدش ۱۵۰ سانته.خب پدر و مادرش و پدر بزرگ و قبلتر از اونها هم قداشون همینه.

عزیزم ژن قد بلندی به کوتاهی بارزه اگه همسرشون قد بلند باشه احتمالزیاد بچه قد بلند میشه

ولی اگه بچه قد کوتاهم باشه از بچگی تغذیه مناسب و کلاس های ورزشی مناسب باعث افزایش قدش میشه

حالا قد کوتاه هیچی، شما تو خانوادتون هیچ بیماری ژنتیکی مث دیابت فشار خون و.. ندارید؟ 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

متاسفم برا طرز فکرت تو عن ریخته هم نیستی چه برسه فرهیخته. 

حتما تو فرهیخته ای با این مدل حرف زدنت😒

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
من خودم قدموکوتاهه شوهرم‌کوتاهه انشالله پسرام قدشون کوتاه نشه الیته من تو خانواده پدریم فقط من قدم ک ...

شوعرم قدش بلنده اشتباه شد خخخ

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور