2777
2789
عنوان

خرید مبل با حکمت کارت

1145 بازدید | 13 پست

سلام دوستان تهران مبل فروشی که مبل های شیک داشته باشه و طرف قرارداد با حکمت کارت باشه هست ؟

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

شیک نمیدونم اما فروشگاه های اتکا سر بزن 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو فروشگاه های اتکا خب.ولی اگه میتونی نقد بحر

اتکا مبل دارن ؟

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
برو فروشگاه های اتکا خب.ولی اگه میتونی نقد بحر

سطح خرید اقساطی ۳۶ ماهه با حکمت کارت ۵۰ میلیون شده نقد ندارم خاستم اقساط بردارم

بله انواع ظرف و ظروف مبلمان و فرش و روفرشی و روتختی و تمام وسایل برقی و حتی جلومبلی هم هست

البته خودم خوزستانم اما یه واحد پرند دارم گفتم از تهران مبل بگیرم

اتکا مبل دارن ؟

اره بعصی از شعبه هاش .مثلا حسن آباد که از همه بزرگتره و شهدا و ....چندتای دیگه.حسن آباد ار همه بزرگتره .من چن وقت پیش فرش خریدم ازش

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

اره بعصی از شعبه هاش .مثلا حسن آباد که از همه بزرگتره و شهدا و ....چندتای دیگه.حسن آباد ار همه بزرگت ...

پس حتما یه سری به اتکا میزنم چون اتکای خوزستان که اصلا تنوع ندارن اقلامش

تهران رو نمی‌دونم دقیقا کجا ها هست اتکا باید خودت بری بگردی ولی اهواز لشکر ۹۲زرهی داره بهشون سر بزن ...

خودم دزفولم ولی چند بار رفتم اهواز مبل ندیدم داشته باشن

پس حتما یه سری به اتکا میزنم چون اتکای خوزستان که اصلا تنوع ندارن اقلامش

اره.خب البته که تنوع بازار رو ندارن .ولی زیادم قدیمی میس وسایلتش

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰