2777
2789

سالم خوری 

اراده محکم

تحرک و ورزش

من و مادرم نتیجه گرفتیم از این سه مورد

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالم خوری ینی مثلا چ چیزایی

غذاهایی که با کمترین میزان چربی و نمک و شیرین کننده های مصنوعی درست بشن و در عوض ویتامین و پروتئین و مواد مغذی بالایی داشته باشن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

چقد کاهش وزن داشتین؟! 

من ۸ کیلو 

مادرم ۱۳ کیلو

بدون اینکه بدنمون ضعیف بشه چون رژیم سخت نداشتیم و خیلی آروم وزن کم کردیم

خیلی طولانیه،من وزنم خیلی بالانیس بیشتر میخوام بدنم روفرم بیاد

خب منم وزنم بالا نبود 

قدم ۱۷۰ و وزنم ۶۸ بود الان اومدم رو ۶۰

شما اگه میخوای زودتر نتیجه بگیری ورزش رو بیشتر کن و مرتب انجام بده

خب منم وزنم بالا نبود  قدم ۱۷۰ و وزنم ۶۸ بود الان اومدم رو ۶۰ شما اگه میخوای زودتر نتیجه بگیر ...

من قدم 170،ولی 78کیلوام

پارسال رژیم گرفتم 75شدم ولی بدنم خیلی ضعیف شد کل ول کردم دگه برگشت وزنم الانم تا میام شروع کنم دوباره حالم بده میشه اصن انگار جون تو بدنم نیس

من قدم 170،ولی 78کیلوام پارسال رژیم گرفتم 75شدم ولی بدنم خیلی ضعیف شد کل ول کردم دگه برگشت وزنم الا ...

خب دیگه وزن کم کردن فوری و رژیم غیراصولی بدن رو ضعیف می کنا پوست شل میشه ریزش مو میاره 

باید تدریجی وزن کم کرد