2777
2789

با اجازه استارتر یه سوال بپرسم

اگه کسی یه  تاپیکمونو گزارش بزنه لغو کاربری میشیم یا فقط اون تاپیکمون تعطیل میشه

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستارس♡ هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارس ♡هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه♡ هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینستا اگه داری پیجای دکوراسیون و جهیزیه اینا ببین می تونی ایده بگیری

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستارس♡ هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارس ♡هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه♡ هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه♡
فقط اون تاپیک حذف میشه

ممنون

اینستا اگه داری پیجای دکوراسیون و جهیزیه اینا ببین می تونی ایده بگیری

ندارم متاسفانه عزیزم اگه تو داری میشه برام شات بگیری بزاری 

وسایلام زیاده کمدمم بزرگه داخل 

اما نمیدونم چجوری بچینم

فقط اون تاپیک حذف میشه

می تونی تاپیک آخرمو گزارش بزنی؟🥲

ندارم متاسفانه عزیزم اگه تو داری میشه برام شات بگیری بزاری  وسایلام زیاده کمدمم بزرگه داخل&nbs ...

پیدا کنم الان میفرستم

اگه امکانش هست تاپیک آخرمو گزارش بزن دوست عزیز🥲♥️