بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونایی که میخندیدن شعور و تربیت درستی نداشتن. دستات سفید و خوشگله ناخناتم خوش فرم این زیبایی ها رو نمیدیدن دنبال عیب بودن فقط. اگه خودت باهاش مشکلی نداری که هیچی ولی اگه خودت دوست داری برو با دکتر مشورت کن ببین نظرش چیه
میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹
برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
اونایی که میخندن شاید از رو نیت بد نمیخندن شاید خوششون میاد از انگشتت میخندن
منم انگشت کوچیکه پام از بچگی ناخنش خیییییلی کوچیکه انگار ناخن نداره هر کی میبینه میخنده چون باحاله
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫