2777
2789

هیچی مگر بعضی مواقع

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم در حدی کمک میکنه که خواهراش غصشو‌میخورن که آخی داداشم خسته شده🫤😕

معمولا وقتی ویلامون میریم همه کارها با شوهرمه

از جارو کردن و شستن و پختن و جمع کردنو همه چی

کلا شوهرم اکتیو و فعاله

وقتی مریض باشم کمک میدن در غیر این صورت فقط ظرفها رو بعد ناهار یا شام میذارن رو اپن ولاغیر

مال من حتی سفره رو پهن و جمع نمیکنن

واقعا خسته شدم 

همسرم اعتقاد داره کار خونه بیشتر از دوساعت نیست و من وسواس دارم

فرزندانم هیچی یاخیلی کم 

همسرم کمک میکنه

ولی امروز بهم گفت کارمن یعنی اون بیشتره

منم گفتم جامون عوض

۲۰ روزمرخصی گرفته

از فردا من کارای اونو انجام بدم اون کارای منو

ولی امشب گفت نه بذار مرخصیم تموم شه بعد 😐🤣

شوهرم در حدی کمک میکنه که خواهراش غصشو‌میخورن که آخی داداشم خسته شده🫤😕 معمولا وقتی ویلامون میریم ...

عزمزمه چیکار کردی شوهرت اینجوری شده ؟ 

بخاطر خودته یا مادرزادی مامانش بهش یاد داده ؟ 

عزمزمه چیکار کردی شوهرت اینجوری شده ؟  بخاطر خودته یا مادرزادی مامانش بهش یاد داده ؟

کلا همین بوده 

اصلا تو خانوادشون مردها کار نمیکنن

دخترم هم دست به هیچ کاری نمیزنه

اینه اشکالی نداره همش میگن کار خونه بیشتر از دوساعت نیست و تو مشکل خودته

خسته شدم واقعا

همسرم ساعت ۱۲ شب میاد خونه واقعا وقتی نیست بخواد کمک کنه ولی امشب کلی ظرف یود شست دید من شام پختم خسته ام 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......