2777
2789
عنوان

چکار کنم روانیم کرده

1821 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها 

روانی شدم از دستش روانی 

دوست پ میگم وای خیلی رو مخم میره گیر الکی 

امشب داشتیم حرف میزدیم یادم اومد گفتم راستی پلاک نقره برام خریده بودی تو عروسی گم شد و کلی غصش و خوردم 

دیدم کلا رفتارش عوض شد 

گفتم چته میگه هدیه بوده برام مهم بوده منم بهم برخورد گفتم به جای اینکه بگی ناراحت نباش مثلش میگیریم یا مهم نیست و ...

اونوقت یه پلاک طنجیر طلا به اسم خودش بدام خریده 

من نمیتونم تو  خونه بندازمش 

گیر داد که همین الان بنداز گفتم زشته مامانم بهم تیکه میندازه اونوقت یا کسی میبینه 

نمی‌فهمه کلا 

مجبورم کرد انداختمش عکس فرستادم براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت یه پلاک طنجیر طلا به اسم خودش بدام خریده  من نمیتونم تو  خونه بندازمش  گیر د ...

اتفاقی تاپیکتو دیدم حدس میزنم ۱۶ اینا باشی ...از طرف کسی که تو شرایطتت بوده و مثل یه خواهر...برای طرفت هیچچچچچچچچچ کاری رو به خاطر تحت فشار قرار دادن انجام نده دختر خوب بعدا خدایی نکرده جدایی پیش میاد خودتو میبینی که ازت هیچی نمونده احساس تهی بودن میکنی میدونی چرا چون همیشه تحت فشار و امر مقابل بودی وووو از خط قرمزات گذشتی  

بعد پلاک زنجیر و انداختم عکس فرستادم براش میگه خوبه آروم شدم 

من قهر بودم باهاش اما حالیش نیست اومده عکس لباس می‌فرسته میگه کدوم و برات بخرم 

حالیش نیست ازش دلخورم

یا کلاس چی بنویسمت دوست داری 

آخرش هم میگه بهم محبت کن 

گفتم بعدا ان شاالله 

آخه لنتی من قهرم محبت چی دارم به تو کنم 

آخرش اونم با حالت قهر شب بخیر گفت و رفت 

یا دنیا دلم گرفته انقد گریه کردم 

اتفاقی تاپیکتو دیدم حدس میزنم ۱۶ اینا باشی ...از طرف کسی که تو شرایطتت بوده و مثل یه خواهر...برای طر ...

۱۶ سالم نیست ۲۳ سالم 

بچه نیستم 

خودم میدونم اینا و دارم متنفر میشم از خودم از احساسم از دلخوشی ای که فقط لحظه ای 

همش دستور دستور 

۱۶ سالم نیست ۲۳ سالم  بچه نیستم  خودم میدونم اینا و دارم متنفر میشم از خودم از احساسم از ...

خب دختر خوب من ۲۰ سالمه..و اینایی که میگی رو تجربه کردم ..نمیخوام بعدا مثل من شی ..حواست به خودت باشه ...از همین چیزای کوچیک شروع میشه فشار ها ..

اگه اینطوریه و خسیس نیست پس کلی براش ارزشمند بوده کادویی که داده زیاد کشش نده

برای خودمم کلی ارزش داشت 

اولسن کادوی تولدم از طرفش بود جدا از قیمتش که نقره ایتالیا بود خیلی دوسش داشتم همیشه گردنم بود کلی غصه خوردم گم شد انقد دنبالش گشتم .

وقتی بهش گفتم انتظار داشتم بگه اشکالی نداره و ..