2777
2789

سلام بچه ها من ازدواج کردم ولی عروسی نداشتم همسرم میگه هم کلیپ فرمالیته درست کنیم هم لباس عروس بگیرم بریم یه کلیپ دیگه هم از عروسی درست کنیم من خیلی استرس دارم خواهر یا دوست ندارم راهنماییم کنه اصلا هم نمیدونم چیکار کنم خواهشاً اگه کسی رفته از تجربه هاش بگه ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پولش مهم نیست فقط نمیدونم از کجا باید شروع کنم چیکار کنم 

کاری نباید کنی که . الان سر خونه زندگیتون هستید؟ میرید اتلیه خودشون میگن بهتون  گزینه هاشونو . که مثلا یکیش عکاسی توو باغه‌. یکیشش عکاسی توو آبه . همرو میگن بعدش که روزش مشخص کردید توام برو لباستو بخر با شوهرت 

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲
کاری نباید کنی که . الان سر خونه زندگیتون هستید؟ میرید اتلیه خودشون میگن بهتون  گزینه هاشونو . ...

لباس فرمالیته م سفیده لباس عروسمم سفید باشه بد نمیشه ؟باید تور و تاج و لنز و خودم بخرم یا برم آرایشگاه خودش میگه چی بخرم ؟

لباس فرمالیته م سفیده لباس عروسمم سفید باشه بد نمیشه ؟باید تور و تاج و لنز و خودم بخرم یا برم آرایشگ ...

توو فرمالیته حتما نباید سفید باشه مبتونی شیری یا کرم یا هر رنگ دیگه ای بپوشی اصلا بری ارایشگاه بگی برا فرمالیته میخوام خودشون درست میکنن. با لباس عروستم که با ارایشگاهت صحبت میکنی همه این چیزا رو قراردادت هست هزینشو میگیرن تاج و لنز و . ولی تور رو لباس عروست هست دیگه

توو فرمالیته حتما نباید سفید باشه مبتونی شیری یا کرم یا هر رنگ دیگه ای بپوشی اصلا بری ارایشگاه بگی ب ...

لباس فرمالیته رو گرفتم سفیده اول تصمیم نداشتیم لباس عروس هم داشته باشم یه دفعه ای تصمیم گرفتیم 

لباس فرمالیته رو گرفتم سفیده اول تصمیم نداشتیم لباس عروس هم داشته باشم یه دفعه ای تصمیم گرفتیم 

هیچ اشکالی نداره جفتش سفید باشه . قشنگه اتفاقا با فرمالیته موهاتو کاملا باز درست کن توو عروسی تونستی هم رنگ کن هم شینیون 

هیچ اشکالی نداره جفتش سفید باشه . قشنگه اتفاقا با فرمالیته موهاتو کاملا باز درست کن توو عروسی تونستی ...

ممنون از راهنماییت خیلی به دردم خورد واقعا مرسی♥️🌹