2777
2789

شب که میشه اضطراب میگیرم با اینکه خوابم میاد نمیتونم بخوابم .

الانم‌معده درد دارم..رفتم دکتر دارو داده .یه هفته است دارم میخورم فعلا که اثر نکرده.سمت راست شکمم یهو منقبض میشه ول میکنه 

دکتر گفت نزدیک کیسه صفرا هست.این بیشتر مضطربم کرده.انقدر برای چیزای الکی فکرو خیال کردم معده مو داغون کردم

باید فکر کنم🤔

مدیتیشن کن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب بخون قبل از خواب بعد هم تسبیح دستت بگیر ذکر بگو به هیچ‌چیزی جز ذکری که میگی فکر نکن

الان سه ساله اینطور شدم .دکتر هم فقط قرص ضد اضطراب میده چند مدت که میخوری خوبی ولی زود اثرش میره.

باید فکر کنم🤔
چطوری انجام میدی.من از گوگل چنتا برداشتم ولی نمیتونم تمرکز کنم

تو این کاناله سرچ کن مراقبه خواب،  میاره برات

shivana_mm

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
الان سه ساله اینطور شدم .دکتر هم فقط قرص ضد اضطراب میده چند مدت که میخوری خوبی ولی زود اثرش میره.

روزها ورزش کن پیاده روی کن تا خسته بشی شب کمتر فکر کنی اگرم فکر میکنی برای خودت تصویرهای زیبا بساز به اهداف خوبت به آرزوهات به این مسائل فکر کن و تصویز سازی کن به خاطرات خوبی که داشتی.. 

توکلت به خدا باشه هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست و تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته