2777
2789

یه هفته دیگه سر پایی بعد خداروشکر میکنی عمل کردی و کلا دردش یادت میره 

من یادمه خیلی صریح میگفتم گوه خوردم عمل کردم 🤣🤣اما الان میگم برگردم عقب دوباره عمل میکنم

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کافیه سه روز تحمل کنی خوبه خوب میشی چند روز بعد اصلا نگران نباش

مراقبتهای بعد از عمل خیلی سخته؟؟

کلافگی زیاد داره؟؟؟؟

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
عزیزم کافیه سه روز تحمل کنی خوبه خوب میشی چند روز بعد اصلا نگران نباش

من الان دو روزه کلافم اصلا... از سرم نمکی بیزارم به سختی میزنم. و از روزی بخوام بخیه هامو بکشم خیلی میترسم درد نداره؟

مبارکه ایشالا همونی میشه که میخوای  منم از درد و کبودیش میترسم انجام ندادم😕

انشاءالله .ممنونم عزیزم من هم از عمل بینی خیلی میترسیدم ولی انحراف بینی داشتم دیگه گفتم بیهوش میشم و میرم زبر تیغ زیبایی هم عمل کنم اما الان گویا عمل انحراف به سختی زیبایی نیست اصلا

اره هفته اول سخته بعدش اسون میشه ... کرم ضد کبودی لافارر بخر مثل پماد کلی بمال به کبودیات ( حجم زیاد از کرمو بزن) ... دوروزه کامل میبره 

یه کرم بنفش رنگه قوطیش...داروخانه ها دارن... 

بعدشم ورم چندین ماه هست سعی کن عادت کنی 

ولی اذیت نه فقط برا همون یکی دو هفته اول هست ک ی ذره اذیت داری

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
چرا خواهر من عمل کرد اصلا درد نداشت 

ببین درد داره خب ولی بستگی به توانایی طرف هم داره مثلا من خودم تحمل درد ندارم و کلا از خون و کبودی میترسم میرم جلو آیینه ضعف میکنم. الان بخوام بخیه هام چند روز دیگه بکشم از فکرش بیرون نمیرم میترسم