یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دامپزشک نیستم ولی عروس هلندی دارم بپرس شایدبتونم کمکت کنم
دیشب پرندم یهو تو قفس ترسید تاریک بود کلی خودشو زد به در و دیوار قفس ولی جیزیش نشد بعد امروز ظهر دیدم مرواز کرد اومد رو زمین نشست و یهو دیدم بالش خونی شده. یکی از پراش شکسته بود رو به پایین اویزون بود و خون میومد بردمش نشنون پرنده فروشه دادم گفت شاه بالشه که خون توشه. اسپری بنفش زد بهش و گفت تا دوهفته نزار بیادبیرون از قفس که بال بزنه تا این پره خودش بیفته😔
دیشب پرندم یهو تو قفس ترسید تاریک بود کلی خودشو زد به در و دیوار قفس ولی جیزیش نشد بعد امروز ظهر دیدم مرواز کرد اومد رو زمین نشست و یهو دیدم بالش خونی شده. یکی از پراش شکسته بود رو به پایین اویزون بود و خون میومد بردمش نشنون پرنده فروشه دادم گفت شاه بالشه که خون توشه. اسپری بنفش زد بهش و گفت تا دوهفته نزار بیادبیرون از قفس که بال بزنه تا این پره خودش بیفته😔