2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دامپزشک نیستم ولی عروس هلندی دارم بپرس شایدبتونم کمکت کنم

دیشب پرندم یهو تو قفس ترسید تاریک بود کلی خودشو زد به در و دیوار قفس ولی جیزیش نشد بعد امروز ظهر دیدم مرواز کرد اومد رو زمین نشست و یهو دیدم بالش خونی شده. یکی از پراش شکسته بود رو به پایین اویزون بود و خون میومد بردمش نشنون پرنده فروشه دادم گفت شاه بالشه که خون توشه. اسپری بنفش زد بهش و گفت تا دوهفته نزار بیادبیرون از قفس که بال بزنه تا این پره خودش بیفته😔

منم پرنده دارم شاید بدونم

دیشب پرندم یهو تو قفس ترسید تاریک بود کلی خودشو زد به در و دیوار قفس ولی جیزیش نشد بعد امروز ظهر دیدم مرواز کرد اومد رو زمین نشست و یهو دیدم بالش خونی شده. یکی از پراش شکسته بود رو به پایین اویزون بود و خون میومد بردمش نشنون پرنده فروشه دادم گفت شاه بالشه که خون توشه. اسپری بنفش زد بهش و گفت تا دوهفته نزار بیادبیرون از قفس که بال بزنه تا این پره خودش بیفته😔

شبا یه نور کم روشن بزار نترسه قفسش رو ارتفاع ۱.۵ باشه از نزدیکش رد نشو

یا ترسیده از صدا یا اینکه خواب بد دیده

باید مواظبت کنی تا بالش خوب شه

اسپرس گلاب بزن تد قفسش تا آرامش بگیره

دیشب پرندم یهو تو قفس ترسید تاریک بود کلی خودشو زد به در و دیوار قفس ولی جیزیش نشد بعد امروز ظهر دید ...

نترس چیزی نمیشه عروس منم زیاد پراش شکسته خون اومده شدید،خودش میوفته خوب میشه

ولی اگه خونریزی داشت اینارو بزن

• کرم موضعی آنتی‌بیوتیک 
  • پودر استایپتیک یا نشاسته ذرت

برای 
شبا یه نور کم روشن بزار نترسه قفسش رو ارتفاع ۱.۵ باشه از نزدیکش رد نشو یا ترسیده از صدا یا اینکه خو ...

واقعا گلاب خوبه واسش؟ خیلی نگران بالشم توی شهرمونم دامپزشک پرنده نیست. دلم واسش کباب میشه عادت داره بیرون بیارمش از قفس نمیدونم تا دو هفته چجوری نیارمش بیرون افسردگی نگیره

نترس چیزی نمیشه عروس منم زیاد پراش شکسته خون اومده شدید،خودش میوفته خوب میشه ولی اگه خونریزی داشت ا ...

نه دیگه خونریزی نداره یه اسپری انتی بیوتیک همون موقع بردم پرنده فروشه زد بهش. ولی ناراحتشم نمیتونه تا دو هفته بیاد بیرون از قفس

واقعا گلاب خوبه واسش؟ خیلی نگران بالشم توی شهرمونم دامپزشک پرنده نیست. دلم واسش کباب میشه عادت داره ...

اگه قفسی نیست بزور ننداز تو قفس بزاربیرون باشه چیزی نمیشه عروس منم باهمون پرشکستش میگشت چیزیشم نشدخداروشکر خودش افتاد پره

برای 
واقعا گلاب خوبه واسش؟ خیلی نگران بالشم توی شهرمونم دامپزشک پرنده نیست. دلم واسش کباب میشه عادت داره ...

از تو قفس نازش کن

قفسشم خلوت کن

که کمتر ضربه بخوره

با چوب بستنی سرگرم میشن

خیلی دیدی اذیت میکنه پارچه بنداز روش تاریک شه بخوابه

تو گروه تلگرام عضو شو به دردت میخوره

اگه قفسی نیست بزور ننداز تو قفس بزاربیرون باشه چیزی نمیشه عروس منم باهمون پرشکستش میگشت چیزیشم نشدخد ...

آخه پرنده فروشه خیلی ترسوندم گفت نباید پرواز کنه یه مدت گفت پرواز کنه دوباره بالش میشکنه.