2777
2789

بله صد در صد 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا کسی نمیده ؟

عدم مطالبه از طرف زنها 

باعث عدم پرداخت از طرف مردا میشه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

والا اونایی هم رفتن درخواست دادن مرد مال و اموالش به اسم بقیه زده نداده

اون دیگه بد حسابی مرد رو میرسونه و در کل گردنشه 

اگه نده مدیونه 

بله به گردنشونه 

نمیدن دیگه متأسفانه چون بعضی مهریه ها، اصلا نمیشه گفت مهریه است، بانک هم داشته باشی نمیشه داد

این رسم شده روی هوا یه مقدار سکه میگن برای همین کسی نمیده، طرف همون اول باید هرچقدر که در توانش هست مهر کنه، که راحت بتونه بپردازه

که متأسفانه بین مردم این رایج نیست

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
بله به گردنشونه نمیدن دیگه متأسفانه چون بعضی مهریه ها، اصلا نمیشه گفت مهریه است، بانک هم داشته باشی ...

گلم بخدا مردا پرو شدن 

الان خواهر من شوهرش خیلی‌ خیلی پولداره مهریش ۱۱۴ تا سکه هست ولی از اول گفت ۵۰۰ میلیون توافقی جدا شیم 

شوهرش همونم نداد

گلم بخدا مردا پرو شدن الان خواهر من شوهرش خیلی‌ خیلی پولداره مهریش ۱۱۴ تا سکه هست ولی از اول گفت ۵۰۰ ...

مال طلاق که متأسفانه خیلی زنارو انگار اذیت میکنن

چی بگم ان شاءالله امام زمان علیه السلام بیاد همه عاقل بشن

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد