من سه تا جاری دارم یکیش که ازمن بزرگتره وعروس اوله تو فوت یکی از اقوام من چن بار دیدمش ولی بهش سلام نکردم نمیدونم همینطور بی دلیل شایدم بخاطر اتفاقات بین خانواده ها طوری وانمودکردم که ندیدمش دوتا جاری دیگه هم دارم که درسن دوسه سال بزرگترن ولی عروس کوچیکن با اونیکه عروس کوچکتر ازمنه سلام علیک نداریم یعنی من یه بار مکث کردم که اون سلام بده ولی نداد دفعات قبلم اون سلام میداد ولی من ب خیال اینکه اون عروس کوچیکست وهمیشه بایدبهم سلام بده مکث میکردم که اون سلام بده یه باردیگه سلام نداد بعد سلام احوال پرسی قطع شد وهمینطوری ازبغل هم رد میشیم ولی امروز من تو مراسم بهش سلام کردم اونم صورتشو برگردوند اون یکی هم که عروس اخریه هرازگاهی سلام میده ولی همیشه اون سلام میده یعنی جلوی جمع سلام احوالپرسی میکنه ولی پشت سر مثل اون یکی جاریم بی تفاوت رد میشه منم تصمیم گرفتم دیگه به اونی که امروز جواب سلاممو نگرفت سلام ندم مثل قبل به کوچیکه هم ایندفعه من سلام بدم یک درمیان به بزرگه هم من سلام بدم اما اگه هرکدوم حتی بزرگه جواب سلاممو نگیرن منم دیگه بی محلی میکنم نظرشما چیه بنظرتون سلام بدم بهشون یانه مثل قبل وانمودکنم که ندیدمش و به کوچیکه هم بی محلی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه بارکه جاری اخری حتی توجمع ام بهم سلام نمیکرد مادرشوهرم سرزنشش کرده بود ازون موقع بزور توجمع سلام میده ولی پشت سرنه شاید باخودشون میگن دوسه سال ازمن بزرگترن من باید سلام کنم منم ایندفعه سلام میکنم میدونم کوچیکه سلام احوالپرسی میکنه ولی بزرگه رو مطمئن نیستم