2777
2789
عنوان

توی روابط عاشقونه موقع عصبانیت فحش دادن عادیه ؟ 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 41 پست

😳

حماقت چند تا مرحله داره. آخرین مرحله اونجاست که نه تنها اشتباه میکنی و نمیدونی کارت اشتباهه که تصور میکنی بقیه در اشتباه هستن و فقط تو میفهمی و همه عالم باید مثل تو بشن!

این خطرناکترین نقطه اس. هر وقت همچین حالتی رو توی کسی دیدی فقط فرار کن. حتی خودتم همچین حسی داشتی فراااار کن🏃🏻‍♀️

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر من فحش دادن خیلی زشته ی انسان بالغ هیچوقت نباید دهنشو رو به چرت و پرت باز کنه چون دیگه هیچ احترامی باقی نمیمونه

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

ن عادی نیست 

تو آرامش همه خوبن و با ادب، تو دعواعه ک مشخص میشه طرف کیع 

فحاشی؟😑احترامی میمونه عایا؟ 

ما سوتفاهمی اگر پیش بیاد، مثل قبل، میحرفیم، حل میشه... 

اگر بحث یا اختلاف نظری پیش بیاد باید جوری برخورد کرد ک بی احترامی نشه و اینکه واقعا حل شه، و ازش درس بگیریم و باعث بهتر شدن رابطه بشه... 

ن بزنیم تو کار تخریب همدیگه😑😑🚶‍♀️

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
ن عادی نیست  تو آرامش همه خوبن و با ادب، تو دعواعه ک مشخص میشه طرف کیع  فحاشی؟😑احترامی ...

وای پایدار باشید خیلی خوبه اینجوری 

مشخصه هردو بالغ هستید 

منم درک نمیکنم فحاشی رو 

فحش های بد  مث  پی پی خوردی 😐😂 غلط کردی  و ی چیزای دیگه خوردی 😑😑😑💔

اینا ک فحشای بد حساب نمیشن😂😂😂

ولی ن جدی هیچ گونه فحش و بی احترامی تو رابطه عاشقانه عادی نیست و باعث از بین رفتن حرمته

وای پایدار باشید خیلی خوبه اینجوری  مشخصه هردو بالغ هستید  منم درک نمیکنم فحاشی رو

مرسی عزیزم 🧡

آره خوب نیست اصلا

خود شخصیت آدمم میره زیر سوال 

و بدترش اینه ک ادعای عاشقی کنی ولی طرفو بگیری ب فحش 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
نه آخه نمیتونم بگم 😑😂💔 

ای بابااا خب صحبت کنه باهاش چ معنی میده

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

معلومه که نه! خیلی هم انرماله .

شاید خیلی ها فکر کنن مثل همین دوست شما که نشان دهنده راحتیه و اوپن مایند بودنه ،ولی باید بگم که دیگه حرمتی نمی‌مونه ... 

گاهی آدم تو جنگ با خودش، باید اونقد پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش!!  اون وقت …از دل اون ویرونه یه نوری ، یه امیدی، یه جراتی، جرقه می زنه …!🌿🌿🤍✨